çok da güzel bi Jelly Bean oldu ama bazı sorunlar çıkardı. Mesela kamerayı bi kere kullandım kapattım. 2. ye kullanabilmek için telefona reset atmam gerekiyor. Normalden çok fazla şarj yemeye başladı. Ram'i daha çok kullanıyor falan... Şimdi eski haline getirmek için ilk sürümünde olan v10F e612'yi yüklemeye çalışıyorum ama Ses açma kapama ve Power tuşlarına bastığımda telefon sadece reset atıyor. Telefon tamamen açıkken de denedim bunu ama telefonu resetlemek için 5 saniye bekleyin diyip geri sayıyor ve reset atıyor. Kurtarma Modu'na başka geçiş yolu yok mu ki acep?e610 driveri yuklediniz mi bilgisayariniza? bilgisayar telefonu gormeyince kurtarma moduna gecmeyebilirHayata küstüm (-_-) ilk denememde Europe v20B e610 yükledimçok da güzel bi Jelly Bean oldu ama bazı sorunlar çıkardı. Mesela kamerayı bi kere kullandım kapattım. 2. ye kullanabilmek için telefona reset atmam gerekiyor. Normalden çok fazla şarj yemeye başladı. Ram'i daha çok kullanıyor falan... Şimdi eski haline getirmek için ilk sürümünde olan v10F e612'yi yüklemeye çalışıyorum ama Ses açma kapama ve Power tuşlarına bastığımda telefon sadece reset atıyor. Telefon tamamen açıkken de denedim bunu ama telefonu resetlemek için 5 saniye bekleyin diyip geri sayıyor ve reset atıyor. Kurtarma Modu'na başka geçiş yolu yok mu ki acep?
nedense v10F'ye geçemiyorum :\ bu arada telefon kurtarma moduna, update e başlarken otomatik geçiyor. Ben v20B'yi kurarken çok uğraşmıştım USB'den bataryasız kurtarma moduna geçmek için. Şimdi o şekilde sadece ard arda reset atıyor :P bu dediğin olayı da denemek istiyorum. İlk Win.7 li pc ye geçtiğimde tekrar denicem