tekrar cevap verebiliyor muyum - - - Eklendi - - - tekrar cevap verebiliyor muyum
Mufche Üye .TremmerT.' Alıntı: Sakız - - - Eklendi - - - Kayahan yanlış demeden başka cevap vermeyin Genişletmek için tıkla ... bilge_adam arkadaşımız doğru cevap verdigi halde tekrar cevap vermesine izin verilmiş , o yüzden yazmıştım , şimdi kaldırdım .
.TremmerT.' Alıntı: Sakız - - - Eklendi - - - Kayahan yanlış demeden başka cevap vermeyin Genişletmek için tıkla ... bilge_adam arkadaşımız doğru cevap verdigi halde tekrar cevap vermesine izin verilmiş , o yüzden yazmıştım , şimdi kaldırdım .
Kayahan14 Üye Konu Sahibi Akıncı 1. Popüler cevaptan 100 puan aldın diğerleri yanlış - - - Eklendi - - - Cevaplayan yine cevaplayabilir
Akıncı 1. Popüler cevaptan 100 puan aldın diğerleri yanlış - - - Eklendi - - - Cevaplayan yine cevaplayabilir
Kayahan14 Üye Konu Sahibi Aybin çift cevap verdin yoksa doğru evet son cevap - - - Eklendi - - - Diğerleri yanlış
bilge_adam Üye o zaman bu sorunun cevabı bitti değil mi kayahan kardeşim - - - Eklendi - - - çay ve şeker
Aybin.Kilic Üye Kayahan14' Alıntı: Hayır bitmedi yanlış diğer soru saat 7 de sizlerle Genişletmek için tıkla ... Özel bir soru soracağım. Anket çevren öğrenci mi ? (lise - üniversite)
Kayahan14' Alıntı: Hayır bitmedi yanlış diğer soru saat 7 de sizlerle Genişletmek için tıkla ... Özel bir soru soracağım. Anket çevren öğrenci mi ? (lise - üniversite)