KeLime Oyunu YaRışMası BaşLadı...!!__[10.GüN]

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
Eyvallah çağrı :D

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
çağrı kim? :D

x-scarface

x-scarface

Üye
Hadi sorunu sor taha

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
benim çağrı :ehe

BYFECI

BYFECI

Üye
TheLastWarrior Çağrı kardeşimiz.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
hop tartışmayalım :polis:

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye
Bu uyarı atışıydı tartışma değil :oke:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
x-scarface

x-scarface

Üye
Aynen çok uzadı :hmmm

BYFECI

BYFECI

Üye
Soru yolda mı

x-scarface

x-scarface

Üye

katı isek kurallar geçerli olur!

Ne olursa olsun kardeş fark etmez biz bu forumda nedir ne değildir biliriz sen sıkma o güzel canını rahat ol :oke: Şu yarışmayı da bu kadar ciddiye alma istersen burda çok önemli bir iş yapmıyorsun sonuçta eğlencesine yapılmış bir yarışma nihayetinde :oke: çok fark yapmaz elenmişim almışım vs yani. Hadi sorulara geçelim de bitirelim artık mümkünse :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
BYFECI

BYFECI

Üye

Ne olursa olsun kardeş fark etmez biz bu forumda nedir ne değildir biliriz sen sıkma o güzel canını rahat ol :oke: Şu yarışmayı da bu kadar ciddiye alma istersen burda çok önemli bir iş yapmıyorsun sonuçta eğlencesine yapılmış bir yarışma nihayetinde :oke: çok fark yapmaz elenmişim almışım vs yani. Hadi sorulara geçelim de bitirelim artık mümkünse :hmmm

Güzel açıklamaydı :oke:

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi

güzel kardşim o kadar laf söylüyosun sonra eğlenelim diyosun senin bu yaptğn düşmanı vur-kaç taktğyle hırpalamak qibi bişey anlamadm ne yapmak istedğni :bilmm:

- - - Eklendi - - -

Güzel açıklamaydı :oke:

:alkis

x-scarface

x-scarface

Üye
Ben büyüğüme küçüğüme herkese saygı duyar öyle konuşurum kardeş onun için karşımdaki adamın da öyle olmasını isterim ama sen bunu yapmıyorsun anladın mı? Hayır umrumda olmaz bana abi diye hitap etmişsin etmemişsin ancak kendinden yaşça büyük bi adama kardeşim diyemezsin ha ismimle hitap et bişey demem ama saygılı ol :oke: hem önce abiydi ne olduda şimdi aras kardeşim oldu taha hayırdır?

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
artık bitir şu yarışmayı kendimi esir alınmış gibi hisediyorum :d:

Üst Alt