büyük ihtimalle bunu kabul etmeyebilirler çünkü biraz zaman geçmiş ama tüketici haklarına gidebilirsin telefonum yavaş vs vs diyebilirsin üretim hatası diyerek.ben Nokia kullanırken öle yaptım cihaz değişim kararı çıkmıştı ama bu seferde ben değiştirmedim sattım telefonu
sorun yazılımsal tamam ve bu sorundan değiştiren de olmuş bu sebeple gönderdim bakalım sonuç ne olacak.
işallah değişim yaparlar arkadaşım ziraki şirketler böylesi durumlarda işi hep yokuşa sürerler
cihazınızın bakımları yapılıp yazılım güncellemesi yapılmıştır diye bi cevap gelecek ve cihazınızı geri yollayacaklar.
| İş emri: | AS582434 |
| Kargo Giriş Tarihi: | 2013-04-24 |
| Kayıt Tarihi: | 2013-04-24 |
| Bitiş Tarihi: | 2013-04-25 |
| Tamir Bilgisi: | TELEFONUNUZ DETAYLI INCELENMIS OLUP HERHANGI BIR, TEKNIK ARIZA GORULMEMISTIR., Onlem olarak.., YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR., TELEFONUNUZUN KALIBRASYONLARI YAPILMISTIR., CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !, CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR., Servis hizmetlerimiz hakkinda sizlerden aldigimiz geri, donusler sizlere daha iyi hizmet vermek adina, bizler icin buyuk onem arz etmektedir., Yetkli servisimizden almis oldugunuz hizmeti,
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresinden degerlendirebilirsiniz. |
| Durum: | Cihazınız son testleri başarı ile geçmiş kargo için beklemektedir. |
değişim yapmamışlar yani neyse belki hızlanmış olarak alırsın telefonu
üçüncüye kadar yolu var abi. zaten internet sorununu düzeltemezler.umarım öyle olur en kötü ihtimal bir kere dahaüçüncüye kadar yolu var abi. zaten internet sorununu düzeltemezler.
desene bu şirketleri al birini vur öbürüne.nokiada öyleydi en sonunda sattırdı bana inşallah düzelmiştir kardeşim ne diyelim
ya ben uğraşmaktan bıkmam abi o konuda pek sıkıntım yok ama telefonda ilk hatamı yaptım hiç araştırma yapmadan aldım şu an elimde kaldı gibi. yani baksaydım herkesde aynı sorun olduğundan almazdım. aslında aynı paraya s3 düşüyordu fakat samsungdan da bikere ağzımız yandı almak istemedim. s3 alsaydım paşa paşa kullanıyor olurdum şu an. aslında sorun teleservice gibi firmalarda abi çok araştırdım son birkaç haftada bizim ülkemizdeki servislerden şikayetçi firmaların genel merkezlerine mail atarak sorunlarını kolaylıkla çözebiliyorlar. mesela teleservice adamlar kolaylıkla para kazanıyorlar ülkemizde. cihaz geliyor işlem yapıldı olarak gösteriyorlar, şikayetvar'da çok örneği var, geri yolluyorlar. hele iphone tamirleri tam bir rezalet yan sanayi parça kullanıyorlarmış. iphone hiçbir firmaya yedek parça tahsisi yapmıyormuş. neyse durum bu bakalım neler olacak.
normal karşılarım arkadaşım oluyor böyle sahtekarlıklar ülkemizde.Cihaz eline geçmiştir galiba nasıl hız felan vs..