pc mefta laptop önerebilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
pc mefta laptop önerebilirsiniz
arkadaşlar ddr2 işlemci ve anakart lazım oldu piyasayı bilmiyorum
linklerle önerebileceğiniz birbirine uyumlu işlemci ve anakart önerebilirmisiniz
yardımlarınızı bekliyorum

- - - Eklendi - - -

sistemde 3gb ddr2 ram ve 1gb ekran kartı var

- - - Eklendi - - -

ddr2 sıkıntılı biraz pek bulunmuyor

- - - Eklendi - - -

evet pc mefta siz bana laptop önerin

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
adam olur merak etme..
bozulan parçalarla beraber tüm donanımın MODELlerini yazarsan yardımcı oluruz
power kaç watt onuda yaz.

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Bu gun pc cide hallettik o işi adam olmuyor pc ilginiz icin tesekkur ederim bana simdi laptop lazim 1200-1500 arasi varmi tavsiye edebileceginiz asus dell toshiba markalarindan

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Bu gun pc cide hallettik o işi adam olmuyor pc ilginiz icin tesekkur ederim bana simdi laptop lazim 1200-1500 arasi varmi tavsiye edebileceginiz asus dell toshiba markalarindan
asus k55vj :good:

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Bide hoparlorun alt kisimda bulunmasi sıkıti yaratir mi

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
dell marka bakmak lazım. notebookları pek takip etmiyorum

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu iki

Modeller arasindaki aman aman dedirtecek fark nedir mobilim pcsiz kaldim tam anlamiyla inceleyemiyorum :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Diskin 7200 rpm olması tabiki daha iyi..
İşlemci konusunda i7 veya i5 günlük kullanımda fark etmez oyun içinde fark etmicektir. Render encoding ve Winrar gibi işlemci bazlı işlerde fark eder

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Diskin 7200 rpm olması tabiki daha iyi..
İşlemci konusunda i7 veya i5 günlük kullanımda fark etmez oyun içinde fark etmicektir. Render encoding ve Winrar gibi işlemci bazlı işlerde fark eder

Aradaki 500tl fiyat farkina degermi peki

Uhops

Uhops

Üye
Bu aralar asus k55vj baya populer oldu.

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Free dos olmasi hosuma gitti

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdir yarin bide carsida fiyatlara bakacam fiyatlar uymazsa pc depo gibi sitelerden buluruz :thumbup:

neksushot

Üye
Samsung 300e5z alsen bende aldım 1500 tl 2 sene oldu hayla kullanıyom ısısıda 40 derece oyun varken sesde.cıkartmıo i5 işlemci 2 gb ekran kartlı direcx 11 her oyunu normal seviyede kaldırıo iyi forumlar

222112

222112

Üye
Hoparlörün altta olması sorun çıkarmaz bende de asus dizüstü var hoparlör altta yeni aldım hem toz girip kötü görüntü oluşturmuyor hem de sesi gayet yeterli düzeyde çıkıyor.. Freedos'tu benimki de internetten indirebilirsiniz windows 7/8 kurabilirsiniz ya da satın alabilirsiniz..

Üst Alt