:nazar: :tebessüm:
OttomaN TigeR Üye cellat_03' Alıntı: inşallah abi sağolasın Genişletmek için tıkla ... inşallah sende. - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
cellat_03' Alıntı: inşallah abi sağolasın Genişletmek için tıkla ... inşallah sende. - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
x-scarface Üye Joker' Alıntı: Özür dilerim abi yanlış anlıyacağını bilsem hiç söylemezdim Genişletmek için tıkla ... Siz çok şımardınız artık sıkı yönetim var öyle değil mi gökçen kral ?
Joker' Alıntı: Özür dilerim abi yanlış anlıyacağını bilsem hiç söylemezdim Genişletmek için tıkla ... Siz çok şımardınız artık sıkı yönetim var öyle değil mi gökçen kral ?
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Siz çok şımardınız artık sıkı yönetim var öyle değil mi gökçen kral ? Genişletmek için tıkla ... Ayıp ettin reyiz ne yanlışımı gördün
x-scarface' Alıntı: Siz çok şımardınız artık sıkı yönetim var öyle değil mi gökçen kral ? Genişletmek için tıkla ... Ayıp ettin reyiz ne yanlışımı gördün
TheLastWarrior Üye Joker' Alıntı: Hoşgeldin Çağrı Genişletmek için tıkla ... hb burak yeni yaptığım smile nasıl olmuş
Joker Emekli Yönetici cellat_03' Alıntı: neyse bende kaçayım artık herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Ali
cellat_03' Alıntı: neyse bende kaçayım artık herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Ali
Joker Emekli Yönetici TheLastWarrior' Alıntı: hb burak yeni yaptığım smile nasıl olmuş Genişletmek için tıkla ... Güzel olmuş
TheLastWarrior' Alıntı: hb burak yeni yaptığım smile nasıl olmuş Genişletmek için tıkla ... Güzel olmuş
x-scarface Üye Joker' Alıntı: Ayıp ettin reyiz ne yanlışımı gördün Genişletmek için tıkla ... Arada atarlanıyorsun mod oldun da şekilmi yapıyorsun ulan
Joker' Alıntı: Ayıp ettin reyiz ne yanlışımı gördün Genişletmek için tıkla ... Arada atarlanıyorsun mod oldun da şekilmi yapıyorsun ulan
Legendary. Üye 6.30 da kalkıcam yarım saat tekrar yapıcam.Sonra duş alıcam.Kahvaltı yapıcam. Ve 8de evden çıkcam.. Tabi bu dediklerim sersemlikten saati kapatmazsam olucak
6.30 da kalkıcam yarım saat tekrar yapıcam.Sonra duş alıcam.Kahvaltı yapıcam. Ve 8de evden çıkcam.. Tabi bu dediklerim sersemlikten saati kapatmazsam olucak
Joker Emekli Yönetici marist' Alıntı: bizim bizden başka dostumuz yok ya La .d bi kerede hoşgeldin diyen olmadı .d Genişletmek için tıkla ... görmedim kusura bakma hoşgeldin
marist' Alıntı: bizim bizden başka dostumuz yok ya La .d bi kerede hoşgeldin diyen olmadı .d Genişletmek için tıkla ... görmedim kusura bakma hoşgeldin
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: Arada atarlanıyorsun mod oldun da şekilmi yapıyorsun ulan Genişletmek için tıkla ... şekil yapacak en son kişi o
x-scarface' Alıntı: Arada atarlanıyorsun mod oldun da şekilmi yapıyorsun ulan Genişletmek için tıkla ... şekil yapacak en son kişi o
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Arada atarlanıyorsun mod oldun da şekilmi yapıyorsun ulan Genişletmek için tıkla ... ne atarlanması be abi beni bilmiyormusun
x-scarface' Alıntı: Arada atarlanıyorsun mod oldun da şekilmi yapıyorsun ulan Genişletmek için tıkla ... ne atarlanması be abi beni bilmiyormusun
Legendary. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Yüksek müsaadelerinizle Genişletmek için tıkla ... Bende kaçıcam abi birazdan - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Arada atarlanıyorsun mod oldun da şekilmi yapıyorsun ulan Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: Yüksek müsaadelerinizle Genişletmek için tıkla ... Bende kaçıcam abi birazdan - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Arada atarlanıyorsun mod oldun da şekilmi yapıyorsun ulan Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: şekil yapacak en son kişi o Genişletmek için tıkla ... yani yapmaz