Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

salkin

salkin

Üye
bende ilk defa oluyor.

- - - eklendi - - -

rehber, grup widget'i transparan olmayanını nereden bulabilirim. Transparan olunca görünmüyor

- - - eklendi - - -

çok ilginç. Wireless şifresi wep idi bağlanmıyordu. Denemek için şifreyi kaldırdım yine bağlanmadı. şifreleme türünü wpa yaptım bağlandı. Iyi de bu sefer wpa şifrelemede bilgisayarım (windows 8) bağlanmıyor. Bağlantı kurulamadı diyor. Illaki birinden vazgeçmemmi lazım
işten çikip eve vardiğimda rehber ve grup widgetini transparansiz yapmanin sis doayasini paylaşirim kardeşim

SLH.55

SLH.55

Üye
Arkadaşlar nokia 603 yazılımı yenile'den kurdum hiç bir sorun oluşturmadı.Kamerada ve Galeride sorun yok.Gözlemlediğim tek hata kameradan çektiğim fotorafları siliyorum sildiğim halde galeriye giriyom orda duruyo.

achambo

achambo

Üye
widgetleri şaffaf ve beyaz font yapıcam (rss,e-mail,not)

0343434

0343434

Üye
Yazılımı yüklerken telefon test mode a giriyor.Bir süre onra bilgisayarda hata çıkıyor.Ne yapmam lazım?

achambo

achambo

Üye
Yazılımı yüklerken telefon test mode a giriyor.Bir süre onra bilgisayarda hata çıkıyor.Ne yapmam lazım?

doğru yüklemişsin 8 saniye kapatma tuşuna bas test modda kalınca sonra normal açılır telefon

J_c_k

Üye

bu sayfadaki videoda efekler var.. geçiş efekleri. daha öncede bahsetmiştim. linkleri var altında. Rompatcher xplore falan kurdum evols üstüne. bir türlü yapamadım dostum.

.Swype_ << bu programı kurdum çalışıyor. eskisi gibi aynı. bir problemi var ama o şuan sorun değil,

Şu videodaki efek işini yapabilsem süper olacak.
[video=youtube;lQIryqrb4vI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=lQIryqrb4vI#![/video]

sanırım dosyanın linkleri de şunlar:

eğer yapabilirsen, veyan ne yapmam gerektiğini bana tam anlatabilirsen çok memnun olurum

- - - Eklendi - - -

bu sayfadaki videoda efekler var.. geçiş efekleri. daha öncede bahsetmiştim. linkleri var altında. Rompatcher xplore falan kurdum evols üstüne. bir türlü yapamadım dostum.

.Swype_ << bu programı kurdum çalışıyor. eskisi gibi aynı. bir problemi var ama o şuan sorun değil,

Şu videodaki efek işini yapabilsem süper olacak.
[video=youtube;lQIryqrb4vI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=lQIryqrb4vI#![/video]

sanırım dosyanın linkleri de şunlar:

eğer yapabilirsen, veyan ne yapmam gerektiğini bana tam anlatabilirsen çok memnun olurum

808fanclub.com-808pureview-firmware_112.020.0311-theme-effects.rar indirilen dosya bu, ve sanırım bu senin paylaştığın gibi bir cfw? Yada ben öyle sandım şu an. 200mb civarı birşey. Bu da demek oluyor ki içinden o dosyaları bulmak lazım :) Bende anlamadığım için, sana kalmış birşey dostum. Yapmazsan da anlarım uğraştırıcı birsey sanırım. kolay gelsin.

achambo

achambo

Üye

abi nasıl olmuş:)

AHRenccc

Üye
kamerada fotoğraf boyutları yüksek geliyor sis lenmiş dosya var mı düzeltmek için?

0343434

0343434

Üye
8 tane dosya var.155 mb.Onları rm-718 in içine attım.

achambo

achambo

Üye
8 tane dosya var.155 mb.Onları rm-718 in içine attım.

tamam sonra bilgisayara bağladın usb-1 seçip scan product yaptın ve en başta hata verdi

- - - Eklendi - - -

normal yüklenmesi lazım

AHRenccc

Üye

:hmmm dosyalar tam mı eksik yok dimi bende %90 da hata veriyor

- - - Eklendi - - -

flashla düzeliyo

- - - Eklendi - - -

ben onu orjinale çevirip yüklüyorum kamera modunu

direkt şimdiki e7 cfw sini indiip flaşlasam düzelecek mi?

0343434

0343434

Üye
5 kez denedim olmadı.Ama yazılımı yüklemeden önce telefondan veri sil ve geri yükle ondan sonra da hafıza kartını biçimlendirdim.orda problem olabilirmi

wwwyolcu

Üye
kardeş eline sağlık çok guzel olmuş kamerayı açıp ayarlardan tercihleri açamıyorum yeniden yükledim gene olmadı yardımı olurmusun

salkin

salkin

Üye
rehber, grup widget'i transparan olmayanını

- - - Eklendi - - -

rehber, grup widget'i transparan olmayanını

https://skydrive.live.com/redir?resid=1D725AB9D29FA0A4!382

achambo

achambo

Üye
direkt şimdiki e7 cfw sini indiip flaşlasam düzelecek mi?

hayır

- - - Eklendi - - -

benim dediğim o modu orjinale çevirip flashlayınca düzeliyo

- - - Eklendi - - -

bunu cfw göm flashla düzelir fotoğraflar 1 mb olur

- - - Eklendi - - -

5 kez denedim olmadı.Ama yazılımı yüklemeden önce telefondan veri sil ve geri yükle ondan sonra da hafıza kartını biçimlendirdim.orda problem olabilirmi

fotoğraf boyutların mı yüksek

- - - Eklendi - - -

kardeş eline sağlık çok guzel olmuş kamerayı açıp ayarlardan tercihleri açamıyorum yeniden yükledim gene olmadı yardımı olurmusun

onu hakan abi bilir :)

exalted55

exalted55

Üye
arkadaşlar ingilizce yazma dili lazım nasıl ekliyebilirim? Birde bul lazım? Saygılar

Üst Alt