0343434
Üye
O nasıl oluyor?
O nasıl oluyor?
araştır biraz dostum forumda var ama uzun sürer dersen bilgisayardan kalkmadan teamwieverdan halletmeyi deneyelim.O nasıl oluyor?
calısmıyor ekranda giris ekranı ozellik desteklenmiyor diyor radyo kullanarak çalda
ana başlıktaki yükleme talimatlarını dikkate aldınmı? ayrıca telefonun nedir. profilinde güncellersen telefonunu daha yardımcı olurumhakan kardeş yükledim ama WEBe girmeden atıyor. Hafıza kartıda takılı yardımcı olurmusun
Abi efek sorunu için farklı bir yol deneyeceğim
Eğer olursa seni bilgilendiririm
- - - Eklendi - - -
Abi efek sorununu çözdüm![]()
Cfw de sorun yok yani
Tek sorun şu kameradaki seçenekler açılmıyor o sorunuda çözüp güncellersen linkleri süper olur hakan abi![]()
eline sağlık. Teşekkürler. Araç modu acaba neden çalışmadı.bir öncekinde de çalışmamıştı. Neden acaba. Tekrar teşekkürler.
saolasın kardeşimkardeşim geçmiş olsun, acelesi yok bekleriz önemli olan senin sağlığın...
çözeceğim o sorunukardeş eline sağlık çok guzel olmuş kamerayı açıp ayarlardan tercihleri açamıyorum yeniden yükledim gene olmadı yardımı olurmusun
arkadaşlar ingilizce yazma dili lazım nasıl ekliyebilirim? Birde bul lazım? Saygılar
uygularsan sorun almayacaksın...telefonum C6 talimatları uygulamadım
ya ayna widgetinden yada flaşh widgetinden...Hakan abi kamera sorunu neyden kaynaklanıyor söylesen ben yapsam yada linkler ne zaman yenilecek abi
2.Nesillerde...kamerada ne gibi bi sorun var ki ayna ya da flaş widgetinden olduğunu düşünüyosn abi bide hangi cihazda
format atamam bu aralar telefona çok lazım oluyor bana o kadar uygulamayı kuramam birdaha. c7 olsa atayım... istersen teamdan bağlanıp bir kaç mod yapayım flaşhla sen dene olurmu?Geçmiş olsun abi
Abi 2. nesillerin kamera sorunu çözüldü mü ?