Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

isamey

Üye
eline sağlık. Teşekkürler. Araç modu acaba neden çalışmadı.bir öncekinde de çalışmamıştı. Neden acaba. Tekrar teşekkürler.

salkin

salkin

Üye
araştır biraz dostum forumda var ama uzun sürer dersen bilgisayardan kalkmadan teamwieverdan halletmeyi deneyelim.

- - - Eklendi - - -

araştır biraz dostum forumda var ama uzun sürer dersen bilgisayardan kalkmadan teamwieverdan halletmeyi deneyelim.

Pringles

Pringles

Üye
Abi efek sorunu için farklı bir yol deneyeceğim
Eğer olursa seni bilgilendiririm :oke:

- - - Eklendi - - -

Abi efek sorununu çözdüm :oke:

Cfw de sorun yok yani :oke:

Tek sorun şu kameradaki seçenekler açılmıyor o sorunuda çözüp güncellersen linkleri süper olur hakan abi :)

Anil-D

Anil-D

Üye
calısmıyor ekranda giris ekranı ozellik desteklenmiyor diyor radyo kullanarak çalda

achambo

achambo

Üye
calısmıyor ekranda giris ekranı ozellik desteklenmiyor diyor radyo kullanarak çalda

ben ne dedim fm transmitter fiziksel bir özellik ondan dolayı yazılımla halledilmez

fakat kulaklık girişine bir cihaz takılarak yapılabiliyo 20 tl fln dı

Anil-D

Anil-D

Üye
tamam haklısın tarayıcı 2 kere kitlendi bidaha olmadı

achambo

achambo

Üye

şöyle bir fm transmitter nerde vardır bulsam hemen alırım

- - - Eklendi - - -
buldum benzerini varmış:D

knry1544

knry1544

Üye
hakan kardeş yükledim ama WEBe girmeden atıyor. Hafıza kartıda takılı yardımcı olurmusun

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeş yükledim ama WEBe girmeden atıyor. Hafıza kartıda takılı yardımcı olurmusun
ana başlıktaki yükleme talimatlarını dikkate aldınmı? ayrıca telefonun nedir. profilinde güncellersen telefonunu daha yardımcı olurum

- - - Eklendi - - -

Abi efek sorunu için farklı bir yol deneyeceğim
Eğer olursa seni bilgilendiririm :oke:

- - - Eklendi - - -

Abi efek sorununu çözdüm :oke:

Cfw de sorun yok yani :oke:

Tek sorun şu kameradaki seçenekler açılmıyor o sorunuda çözüp güncellersen linkleri süper olur hakan abi :)

tamam kameradaki sorunu çözüp yeni linkleri ekliycem kardeşim

- - - Eklendi - - -

eline sağlık. Teşekkürler. Araç modu acaba neden çalışmadı.bir öncekinde de çalışmamıştı. Neden acaba. Tekrar teşekkürler.

araç modunu kaldırdığım için çalışmaz. cfw tekrar gömmen gerek...

- - - Eklendi - - -

kardeşim geçmiş olsun, acelesi yok bekleriz önemli olan senin sağlığın...
saolasın kardeşim

- - - Eklendi - - -

0343434
jaf la yap iki takkada hallolur.

- - - Eklendi - - -

bana da aynısı olmuştu

jaf ile s^3 telefonlara yazılım atılmaz...

- - - Eklendi - - -

kardeş eline sağlık çok guzel olmuş kamerayı açıp ayarlardan tercihleri açamıyorum yeniden yükledim gene olmadı yardımı olurmusun
çözeceğim o sorunu

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ingilizce yazma dili lazım nasıl ekliyebilirim? Birde bul lazım? Saygılar

İngilizce yazma dili için İngilizce dili atman gerek rofs2'e. bula herhangi bir dosya yöneticisiyle görevlere gir ordanda ulaşabilirsin...

knry1544

knry1544

Üye
telefonum C6 talimatları uygulamadım

knry1544

knry1544

Üye
tmm kardeş talimatları uygulayayım eyvALLAH...

fsfsddased

Üye
Hakan abi kamera sorunu neyden kaynaklanıyor söylesen ben yapsam yada linkler ne zaman yenilecek abi

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
kamerada ne gibi bi sorun var ki ayna ya da flaş widgetinden olduğunu düşünüyosn abi bide hangi cihazda

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
o widgetlerden kaynaklı olsa 1.nesillerde de sorun olmaz miydi ki abi

Pringles

Pringles

Üye
Geçmiş olsun abi :(

Abi 2. nesillerin kamera sorunu çözüldü mü ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Geçmiş olsun abi :(

Abi 2. nesillerin kamera sorunu çözüldü mü ?
format atamam bu aralar telefona çok lazım oluyor bana o kadar uygulamayı kuramam birdaha. c7 olsa atayım... istersen teamdan bağlanıp bir kaç mod yapayım flaşhla sen dene olurmu?

Üst Alt