Online Oyun oynayan varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

sincarezindan

sincarezindan

Üye
    Konu Sahibi
Online Oyun oynayan varmı?
arkadaşlar arnızda online oyun oynayan varmı mesela ben ilkokulda knıght online oynuyordum;
(resimler temsilidir)

şuan silkroad oynuyorum;

bununla beraber web tabanlı çok sayıda oyun oynadım mesela;

dragonfable;

farmerama;

travian;

- - - Eklendi - - -

sizlerde oynadığınız online oyunları imkanınız varsa fotoğraflarıyla burada paylaşararak konuyu zenginleştirebilirsiniz

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Knight oynadim 3 sene,cok sukur biraktim :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Çok eskiden avrupa serverı yeni açıldığı zamanlarda LoL oynuyordum.Uzunca bir süre Rappelz oynadım hala pet sistemine hayranımdır.Tek problemi haritaların aşırı büyük olması ve karakterlerin çok yavaş hareket etmesiydi.Tabi başlarda çok karmaşık geliyordu o da var.Uzunca bir süredir de WoW oynuyorum.Tabi bütün online oyunları XBOX'tan arta kalan zamanda oynuyorum.WoW, LoL'den önce Skyrim, Monster Hunter falan var ^.^

Akıncı

Akıncı

Üye
Mw3 oynarım

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
istanbul kıyamet vakti
metin 2

Buğra

Buğra

Admin
arctic combat oynuyorum bileğine güvenen yiğit varsa beklerim :ehe

emreolol

Üye
buzzerbeater(basketbol) ve freekick(futbol) online manajerlik oyunlaridir.gercekten ikiside guzel ozelliklede basket manejerlikte maclar canli seyrediliyor.metin oynardim ama biraktim

deepmano

Üye
S2 Son Silah oynuyorum.Bir ara silkroad oynuyordum ama farmerlık işi oyunu bozuyor.Bide basketbol oyunu vardı bi tane hatırlıyamadım şimdi oda güzeldi.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
forge of empires :)

Asteroid9

Asteroid9

Üye
Point Blank. :yuru

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Bende 4. sınıftan beri oynuyorum sro.+ olarak Lol,İkv,Warz oynuyorum.

MrTech

MrTech

Üye
S2 Son Silah oynuyorum.Bir ara silkroad oynuyordum ama farmerlık işi oyunu bozuyor.Bide basketbol oyunu vardı bi tane hatırlıyamadım şimdi oda güzeldi.

Rutben ne

- - - Eklendi - - -

S2 :good:

Legendary.

Legendary.

Üye
Şuan oynadığım tek online oyum Point Blank :pro:

• Beğen
Tepkiler: Asteroid9
sincarezindan

sincarezindan

Üye
    Konu Sahibi
dragonfable ve farmerama ikiside çok kaliteli ve eğlenceli oyunlar tavsiye ederim :)

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Dota 2

Üst Alt