Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Scuderia.

Scuderia.

Üye

rofs2 hafızasını artırman gerek. ver team id ve şifreni halledeyim

- - - Eklendi - - -

saolasın. hımm 2.nesillerde bu hata var demekki. güncellemeleri ben hiç yüklemedim ondan olurmu bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

kaydettiğin yer c hafızası ise görmez. tercihler sorunu 2. nesillerde var hep herhalde

kaydettigim yeri degistirmek icin tercihlere girmem lazim ama :( onceki evolsta yoktu tercihler sorunu

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
fatihinanç

fatihinanç

Üye
abi Sen istanbulda isen seni ziyarete gelem . Hem çayını içeriz hemde benim Bu telefona bir ayar çek . Valla . Çok ciddiyim . Yok eğer istanbulda değil isen Sen sağ Ben selamet .sana Dua eder . Yola devam ederiz . :

asrabi

asrabi

Üye

tarayıcıda ne var ki

yazılımı ilk yükledigimde gireli 5 dk olmustu tarayıcıya donu verdi bataryayı cıkarmak zorunda kaldım ve eski sorun yine gelmiş dokunmatik sorunu klavye acıkken linkere bastımı bi aşadakine basmış gibi algılıyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abi Sen istanbulda isen seni ziyarete gelem . Hem çayını içeriz hemde benim Bu telefona bir ayar çek . Valla . Çok ciddiyim . Yok eğer istanbulda değil isen Sen sağ Ben selamet .sana Dua eder . Yola devam ederiz . :)

izmir yahanelerde oturuyorum kardeşim. keşke olsak hepimiz bir arada oturup muhabbet etsek :)

- - - Eklendi - - -

sorunsuz abi :D

- - - Eklendi - - -

ikon neyin çıktı font pure oldu tadından yenmez bu cfw :D klavyene sağlık

Saolasin kolay gelsin

sizlerde saolun arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

yazılımı ilk yükledigimde gireli 5 dk olmustu tarayıcıya donu verdi bataryayı cıkarmak zorunda kaldım ve eski sorun yine gelmiş dokunmatik sorunu klavye acıkken linkere bastımı bi aşadakine basmış gibi algılıyor.
hımm c6 kullanan başkada var onlarda sorun yok... sende olmuyorsa yapacak bir şey yok alternatif tarayıcı kullanmalısın

fatihinanç

fatihinanç

Üye

izmir yahanelerde oturuyorum kardeşim. keşke olsak hepimiz bir arada oturup muhabbet etsek :)

Ben de yeni ızmirden gelmiştim . 5 ay oldu istanbula geleli . Orda hafızlık yaptım geldim . Keşke orda iken gelse idim :)abi

J_c_k

Üye
Dostum öncelikle eline sağlık.
ben dün arama ekranından bir kod yazarak biçimlendir yaptım. Sonra menü tuşu, ses kısma tuşu, fotograf cekme tusu ve açmakapama tusu ile telefonu sfırlama varmış onu yaptım. Sonra phonixten sistemi sıfırla yaparak kurdum doğrumu yapmısım?
808'de sahneler modunda çektiğimiz fotoğraflar daha önce 5,3 mp idi şimdi tam çözünürlükle çekiyor.
ayrıca haritalar yüklü değildi sanırım? ben nokia suite ile yükledim

birde wifi lan'da sürekli bağlantı kendi kendine gidiyor. Yani bağlı haldeyken 2 dk sonra bakıyorum bağlı değil diyor. sürekli bağlı kalmıyor. bu problemle ilgili yapabilecegimiz birsey varmı?

son olarak qt diye bir bilesenler grubu vardı bu cfw'de var degil mi?

Teşekkür ederim simdiden

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ben de yeni ızmirden gelmiştim . 5 ay oldu istanbula geleli . Orda hafızlık yaptım geldim . Keşke orda iken gelse idim :)abi

cuma namazlarını kaçırmam. her cuma yahanelerde çinili taş camisindeyim. siz nerede hafızlık yaptınız

- - - Eklendi - - -

Dostum öncelikle eline sağlık.
ben dün arama ekranından bir kod yazarak biçimlendir yaptım. Sonra menü tuşu, ses kısma tuşu, fotograf cekme tusu ve açmakapama tusu ile telefonu sfırlama varmış onu yaptım. Sonra phonixten sistemi sıfırla yaparak kurdum doğrumu yapmısım?
808'de sahneler modunda çektiğimiz fotoğraflar daha önce 5,3 mp idi şimdi tam çözünürlükle çekiyor.
ayrıca haritalar yüklü değildi sanırım? ben nokia suite ile yükledim

birde wifi lan'da sürekli bağlantı kendi kendine gidiyor. Yani bağlı haldeyken 2 dk sonra bakıyorum bağlı değil diyor. sürekli bağlı kalmıyor. bu problemle ilgili yapabilecegimiz birsey varmı?

son olarak qt diye bir bilesenler grubu vardı bu cfw'de var degil mi?

Teşekkür ederim simdiden

teşekkürler. haritaları isteğe bıraktım isteyen yüklesin diye... kamerada sorun var çözüp yeni linkleri ekleyeceğim. wlan için Nokia güncelleme vermişti onu yükledinmi? tüm qtler çalışır cfw de. aıp bileşini gömdüm yazılıma :)

Moruk

Moruk

Üye
saolasın. hımm 2.nesillerde bu hata var demekki. güncellemeleri ben hiç yüklemedim ondan olurmu

cozum icin ne yapabiliri

fatihinanç

fatihinanç

Üye

cuma namazlarını kaçırmam. her cuma yahanelerde çinili taş camisindeyim. siz nerede hafızlık yaptınız

abi , ismim fatih inanç balçova uğur kursunda , muzaffer ceylan hoca var . Onda yaptım . Hafızlıği . Uğur kursunu herkes bilir . Balçova ekonomi üniversitenin hemen altında telefiğin hemen altın da oraya gitmeni ve o hocanın okumasını dinlemeni önem ile tavsiye ederim abi :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
saolasın. hımm 2.nesillerde bu hata var demekki. güncellemeleri ben hiç yüklemedim ondan olurmu

cozum icin ne yapabiliri

bekle ben sorunu çözüp yeni linki vereceğim bilgilendiricem sizi

- - - Eklendi - - -

abi , ismim fatih inanç balçova uğur kursunda , muzaffer ceylan hoca var . Onda yaptım . Hafızlıği . Uğur kursunu herkes bilir . Balçova ekonomi üniversitenin hemen altında telefiğin hemen altın da oraya gitmeni ve o hocanın okumasını dinlemeni önem ile tavsiye ederim abi :)
tavsiyen için saol kardeşim. boş vaktim olurda yolum düşerse inşallah diyelim. . .

fatihinanç

fatihinanç

Üye
tupyupp

tupyupp

Üye
Abi n8kamerasında ne oranda bir iyileştirme var eğer çok fazla değilse eskiye dönelim boşuna bir fotoğraf 5 mb olmasın

J_c_k

Üye

- - - Eklendi - - -

teşekkürler. haritaları isteğe bıraktım isteyen yüklesin diye... kamerada sorun var çözüp yeni linkleri ekleyeceğim. wlan için Nokia güncelleme vermişti onu yükledinmi? tüm qtler çalışır cfw de. aıp bileşini gömdüm yazılıma :)

dostum o güncellemeyi yazılım güncelleden mi yapıyorum? yoksa ayrı bir exe yada sis dosyası var mı? birde söylediklerime göre dogru kurmusum değil mi? bir eksik var mı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
dostum o güncellemeyi yazılım güncelleden mi yapıyorum? yoksa ayrı bir exe yada sis dosyası var mı? birde söylediklerime göre dogru kurmusum değil mi? bir eksik var mı?
bir eksiklik yok. hayır ben yeni dosyaları ana başlığa vereceğim siz yeniden flaşhlıyacaksınız

- - - Eklendi - - -

Abi n8kamerasında ne oranda bir iyileştirme var eğer çok fazla değilse eskiye dönelim boşuna bir fotoğraf 5 mb olmasın

kamera çekimi böyle daha net. karşılaştırman lazım ki anlamalısın. sen bilirsin dön istersen kardeşim

- - - Eklendi - - -

e6 yazılımı eklenmiştir...

tupyupp

tupyupp

Üye
abi peki bu kamera modu nasıl kalkar tekrar flash gerekir mi

Pringles

Pringles

Üye
haqanguven' Alıntı:
tokuju sende serkanın söylediği gibi bir hata varmı

Evet abi kamerada seçenekler açılmıyor siyah ekran kalıyor