Halit O.
Emekli Yönetici
ana sayfada var font. bendede tek o font var zaten
- - - Eklendi - - -
dışarı ver sesi
- - - Eklendi - - -
indir sizler için onlar
tamam abi sağol
ana sayfada var font. bendede tek o font var zaten
- - - Eklendi - - -
dışarı ver sesi
- - - Eklendi - - -
indir sizler için onlar
bayagı hızlı ve ses mukemmel cıkıyo
hehe90 da hata alıyorsan olmazlar. udayı kopyalayamadığından oluyordur ses nerden çıkıyo telefondan mı fm transmitterdan mı
- - - Eklendi - - -
ekran koruyucu bende de yok
tamam abi sağol
bende var eskisinde yoktu yarım kaldı oda bunun gibi ama bunda var uzuldem semih senin adına iyiki pcyi servise verdim
- - - Eklendi - - -
isigim bile yanıyır bir bucuk senelik kapakı ısık simdi yanıyor abimin sayesinde
- - - Eklendi - - -
bu laptop isimi gouyo artık bana yeter o
almam belediye laptopu degil az once klasor halinde atmayı unutmusun oyuzden gormuyomustu saolsun hakan abi halletti

simdi arabayan gidiyorum denicem

abi şimdi udayı çıkarsam telefona atsam olur mu
- - - Eklendi - - -
c ye atsam yani
- - - Eklendi - - -
hangi laptop
rica ederim
rofs2 hafızasını artırman gerek. ver team id ve şifreni halledeyimpüre fontta mı sıkıntı var atıyorum rofs2ye hafıza şeyini geçtiği için kaydetmiyor 2.nesil fontu 1. nesile yapsam sorun çıkar mı
saolasın. hımm 2.nesillerde bu hata var demekki. güncellemeleri ben hiç yüklemedim ondan olurmu bilmiyorumhakan kardeşim 603 yükledim herşey çok güzel eline sağlık, sadece kamera ayarlarında tercihlere tıklayınca siyah ekran geliyor ve kamera kayıt yerini hafıza kartı yapamıyorum, bu arada flashtan sonra nokianın güncellemelerini hemen yükledim kamerayla ilgilide bir güncelleme vardı ondan olurmu ?
kaydettiğin yer c hafızası ise görmez. tercihler sorunu 2. nesillerde var hep herhaldeHakan suana kadar bugunku yukledogin linklerdeki gordugum sorunlar kamerada tercihlere girmiyor ve cektigimiz fotografi duzenledimzde galeriye gelmiyo nasil hallederiz bunu ?