kayseriliyim pazarlık işine varım:D Kayserili mi:blink: mal kalmadı abi ya tüh:D
OttomaN TigeR Üye achambo' Alıntı: kayseriliyim pazarlık işine varım Genişletmek için tıkla ... Kayserili mi mal kalmadı abi ya tüh
achambo' Alıntı: kayseriliyim pazarlık işine varım Genişletmek için tıkla ... Kayserili mi mal kalmadı abi ya tüh
achambo Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Kayserili mi mal kalmadı abi ya tüh Genişletmek için tıkla ... tüh ya sömürürdüm ne güzel
OttomaN TigeR' Alıntı: Kayserili mi mal kalmadı abi ya tüh Genişletmek için tıkla ... tüh ya sömürürdüm ne güzel
OttomaN TigeR Üye .TremmerT.' Alıntı: Perde gökçen abinin gidişini gösteriyor Genişletmek için tıkla ... Daha rakamda anlaşamadık ama
.TremmerT.' Alıntı: Perde gökçen abinin gidişini gösteriyor Genişletmek için tıkla ... Daha rakamda anlaşamadık ama
_YldZEneS_ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Kayserili mi mal kalmadı abi ya tüh Genişletmek için tıkla ... bende kayseri suyunu içtim battın abi sen
OttomaN TigeR' Alıntı: Kayserili mi mal kalmadı abi ya tüh Genişletmek için tıkla ... bende kayseri suyunu içtim battın abi sen
achambo Üye yunus4554' Alıntı: 17 senin Genişletmek için tıkla ... bundan sonra profillere inanmıyoruz
OttomaN TigeR Üye _YldzEnes_' Alıntı: kaçtan abi bizde girelim pazarlığa Genişletmek için tıkla ... Uçyuz son Enes
achambo Üye .TremmerT.' Alıntı: En küçük kim şimdi burda Genişletmek için tıkla ... enesle ben aynıyız 16
achambo Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Uçyuz son Enes Genişletmek için tıkla ... mal varmış ben de giriyorum
_YldZEneS_ Üye achambo' Alıntı: enesle ben aynıyız 16 Genişletmek için tıkla ... tamam sorun yok o zaman