bende de yom para yusuf :) Gökçen abi son teklif :perde: 10+800 - - - Eklendi - - - :evet:
OttomaN TigeR Üye Nextman' Alıntı: Maşallah bu gece sohbet kalabalık Genişletmek için tıkla ... maşallah nazar değmesin tütü.
Nextman' Alıntı: Maşallah bu gece sohbet kalabalık Genişletmek için tıkla ... maşallah nazar değmesin tütü.
MrTech Üye Nextman' Alıntı: Maşallah bu gece sohbet kalabalık Genişletmek için tıkla ... Sıcaklar be abim yoksa niye gelelim kii
Nextman' Alıntı: Maşallah bu gece sohbet kalabalık Genişletmek için tıkla ... Sıcaklar be abim yoksa niye gelelim kii
Joker Emekli Yönetici MrTech' Alıntı: Hea suan kuzenimdeyim ceyn olabilirdi aslında Genişletmek için tıkla ...
Nextman Emekli Yönetici Joker' Alıntı: Aynen abi yarın okul yok ya herkes burada Genişletmek için tıkla ... MrTech' Alıntı: Sıcaklar be abim yoksa niye gelelim kii Genişletmek için tıkla ... Anlaşıldı bize iş var ama fazla sürmez mesai
Joker' Alıntı: Aynen abi yarın okul yok ya herkes burada Genişletmek için tıkla ... MrTech' Alıntı: Sıcaklar be abim yoksa niye gelelim kii Genişletmek için tıkla ... Anlaşıldı bize iş var ama fazla sürmez mesai
_YldZEneS_ Üye achambo' Alıntı: ciddi yemişler beni bi beğenen çıkmadı Genişletmek için tıkla ... benim 20 de 6 oldu yeter
achambo' Alıntı: ciddi yemişler beni bi beğenen çıkmadı Genişletmek için tıkla ... benim 20 de 6 oldu yeter
OttomaN TigeR Üye Joker' Alıntı: Bu İstanbul adamı yoruyor abim bazen diyorum çekip gideyim,sonra babam diyor nereye gidiyorsun lan eşek herif Genişletmek için tıkla ... Baba'nın sözünü dinle, zira gurbetlik çok zor
Joker' Alıntı: Bu İstanbul adamı yoruyor abim bazen diyorum çekip gideyim,sonra babam diyor nereye gidiyorsun lan eşek herif Genişletmek için tıkla ... Baba'nın sözünü dinle, zira gurbetlik çok zor
Joker Emekli Yönetici Nextman' Alıntı: Anlaşıldı bize iş var ama fazla sürmez mesai Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin abi
Nextman' Alıntı: Anlaşıldı bize iş var ama fazla sürmez mesai Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin abi
OttomaN TigeR Üye İsmail' Alıntı: bende de yom para yusuf Gökçen abi son teklif 10+800 - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... numaradan bayılırım
İsmail' Alıntı: bende de yom para yusuf Gökçen abi son teklif 10+800 - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... numaradan bayılırım
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Baba'nın sözünü dinle, zira gurbetlik çok zor Genişletmek için tıkla ... Yok be abi şaka diyorum ben onlarsız duramam - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hey
OttomaN TigeR' Alıntı: Baba'nın sözünü dinle, zira gurbetlik çok zor Genişletmek için tıkla ... Yok be abi şaka diyorum ben onlarsız duramam - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hey
ismail Üye OttomaN TigeR' Alıntı: numaradan bayılırım Genişletmek için tıkla ... anlamam ki o zaman gerçek mi numara mı
OttomaN TigeR' Alıntı: numaradan bayılırım Genişletmek için tıkla ... anlamam ki o zaman gerçek mi numara mı
Legendary. Üye -YARINIYOK-' Alıntı: eee burası da soğuk :-) ben sinirlenıyor muyum :-) aç cami :-) Genişletmek için tıkla ... Geç oldu ama Allah razı olsun yatağın yanında pencere var aklıma gelmedi açmak Çok sağ ol - - - Eklendi - - - -YARINIYOK-' Alıntı: eee burası da soğuk :-) ben sinirlenıyor muyum :-) aç cami :-) Genişletmek için tıkla ... Geç oldu ama Allah razı olsun yatağın yanında pencere var aklıma gelmedi açmak Çok sağ ol
-YARINIYOK-' Alıntı: eee burası da soğuk :-) ben sinirlenıyor muyum :-) aç cami :-) Genişletmek için tıkla ... Geç oldu ama Allah razı olsun yatağın yanında pencere var aklıma gelmedi açmak Çok sağ ol - - - Eklendi - - - -YARINIYOK-' Alıntı: eee burası da soğuk :-) ben sinirlenıyor muyum :-) aç cami :-) Genişletmek için tıkla ... Geç oldu ama Allah razı olsun yatağın yanında pencere var aklıma gelmedi açmak Çok sağ ol