Windows 7 Tanrımodu(Godmode)

Sponsorlu Bağlantılar

qLaMoR

qLaMoR

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 Tanrımodu(Godmode)
Tanrı Modu (Got Mode)

Kullanıcıların, işletim sisteminin tüm denetim ayarlarına tek bir klasörden erişmesine olanak veren gizli “TanrıModu” (GodMode) özelliğinin keşfi, Windows tutkunlarını heyecanlandırdı.

Windows 7’de yeni bir klasör oluşturup, bu klasörün adının sonuna belirli bir karakter kümesi ekleyerek, fare imlecinin görünümünü değiştirmekten yeni bir sabit sürücü bölümü oluşturmaya kadar her şeyi yapabileceğiniz bir konuma sahip olabilirsiniz.

Windows 7’nin “TanrıModu” aslında, işletim sisteminin çeşitli denetim ayarlarına erişmek için bir kısayol.

Kaynak:
Bu hilenin Windows Vista’da da çalıştığı rivayet ediliyor, ancak uyarılar 32 bit Vista’da düzgün işleyen bu yöntemin işletim sisteminin 64 bit sürümünde çökmelere neden olabileceği yönünde.

“TanrıModu”na girmek için yapılması gereken, yeni bir klasör oluşturup bu klasörün adını aşağıdaki gibi değiştirmek:

GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Bunu yaptıktan sonra klasörün simgesi Denetim Masası simgesine dönüşecek ve içinde pek çok ayar bulunacak. Kaynakwh:
Windows’unuzu ölümsüzleştirmeyeceği kesin ancak tüm denetimlere ulaşmak için kullanışlı bir yöntem.

NOT:Bizzat kendim denedim çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, .caner., afatsumlug97 ve 2 diğerleri

ecel54

ecel54

Üye
Windows 8'de çalıştı :tşk:

Legendary.

Legendary.

Üye
Güzele benziyor :) Ama şuan xp kullanıyorum. Win7ye geçince deniycem :oke: :tşk:

HYRZTRK

Üye
işe yarıyor

Legendary.

Legendary.

Üye
Yarın deniyorum bi aksilik olmazsa :eller:

esokmen

esokmen

Üye
Deneyecegim yarin tesekkurler

Akıncı

Akıncı

Üye
:tşk:

yunusbulet

yunusbulet

Üye
tesekkurler

serhat1410

serhat1410

Üye
win 7 64 bitte çalışıyor

serhat1410

serhat1410

Üye
win 8 pro 64 bittede çalışıyor

Legendary.

Legendary.

Üye
Yaptım,oldu :D

emre9080

emre9080

Üye
tam olarak ne yazıyoruz. Süslü parantezler falan dahilmi.

bycoo32

bycoo32

Üye
teşekkürler

sena5135

sena5135

Üye
:tşk:

tevley

tevley

Üye
w8de çalıştı ama çökmeler dedin bi problem olurmu ??

uqurykn

uqurykn

Üye
Teşekkrüler kullanışlı bir mod :D

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Teşekkürler.

Takipçi Satın Al

Üst Alt