PureFood
Üye
Arkadaşlar bugun Türkiye'nin en meşhur sözlük sitelerinden birinde alttaki mesaja denk geldim. Lütfen dikkatle okuyalım, bazı yerlerde gülebilirsiniz dikkat.
Adamlar teknoloji konusunda aşmış ya, rehberi FB ve Twitter ile entegre et, sonra de ki ee rehberi entegre ettik bırakın da yavaş açılsın

bugün aldığım muazzam ekrana sahip telefondur. efendim öncelikle bu akıllı ekran, temassız görünüm tarzı şeyler için teknoloji olarak henüz hazır olunmadığı bir gerçek. herşeyden öte yalnızca göz hareketleri ile ekranı kıpırdatmak mümkün değil. mutlaka kafa ayarı çekmek gerekiyor. rehberin yavaş çalışmasının temel nedeni senkronizasyon. ... sen gidip facebook ile twitter ile uyumlu hale getir rehberini sonra açılırken neden yavaş açılıyor de. cihaz her defasında güncel profil fotoları yüklemek durumunda kalıyor rehberi açarken. yani sen bir daha açtın mı o rehberi tüm güncellemeleri yapana kadar 5-6 saniye geçiyor ama ikinci açışın ışık hızında. ...atacağın yeri iyi bileceksin. bunun dışında telefonun hakikaten çevrendeki insanlara "auuuvv ouuuuvv" dedirten özellikleri var.
Adamlar teknoloji konusunda aşmış ya, rehberi FB ve Twitter ile entegre et, sonra de ki ee rehberi entegre ettik bırakın da yavaş açılsın

hiç normal değil, abi portico'yu ilk yüklediğimde benimde şarj çok hızlı bir şekilde azalmaya başlamıştı. Daha sonra verdim nokiacare'a atf ile bi flash çaktı cihaz on numara.
Ver servise yeniden yüklesinler yazılımı 2 - 3 saat içinde tekrar alırsın. Tavsiyem demirtepe nokia care'a götür.