İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar bugun Türkiye'nin en meşhur sözlük sitelerinden birinde alttaki mesaja denk geldim. Lütfen dikkatle okuyalım, bazı yerlerde gülebilirsiniz dikkat.

bugün aldığım muazzam ekrana sahip telefondur. efendim öncelikle bu akıllı ekran, temassız görünüm tarzı şeyler için teknoloji olarak henüz hazır olunmadığı bir gerçek. herşeyden öte yalnızca göz hareketleri ile ekranı kıpırdatmak mümkün değil. mutlaka kafa ayarı çekmek gerekiyor. rehberin yavaş çalışmasının temel nedeni senkronizasyon. ... sen gidip facebook ile twitter ile uyumlu hale getir rehberini sonra açılırken neden yavaş açılıyor de. cihaz her defasında güncel profil fotoları yüklemek durumunda kalıyor rehberi açarken. yani sen bir daha açtın mı o rehberi tüm güncellemeleri yapana kadar 5-6 saniye geçiyor ama ikinci açışın ışık hızında. ...atacağın yeri iyi bileceksin. bunun dışında telefonun hakikaten çevrendeki insanlara "auuuvv ouuuuvv" dedirten özellikleri var.

Adamlar teknoloji konusunda aşmış ya, rehberi FB ve Twitter ile entegre et, sonra de ki ee rehberi entegre ettik bırakın da yavaş açılsın :) :) :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Apple'ın tasarım şefi Jonathan Ive iOS ekibinin başına geçtikten sonra yeni ios sürümünde wp gibi daha sade bir tasarima gecmeyi duşunduklerini soylemiş. Apple ios7 hazirliklari cercevesinde uygulamalarina bazi guncellemeler yayınlıyor. Podcast uygulamasına yayınlanan guncellemeden sonra ise wp benzeri daha sade ve duz bir tasarima sahip oldugu iddia ediliyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bugun Türkiye'nin en meşhur sözlük sitelerinden birinde alttaki mesaja denk geldim. Lütfen dikkatle okuyalım, bazı yerlerde gülebilirsiniz dikkat.

Adamlar teknoloji konusunda aşmış ya, rehberi FB ve Twitter ile entegre et, sonra de ki ee rehberi entegre ettik bırakın da yavaş açılsın :) :) :)

namazda işi olmayan ezana bahane bulurmuş:kop2:

serinaga

serinaga

Üye
Apple'ın tasarım şefi Jonathan Ive iOS ekibinin başına geçtikten sonra yeni ios sürümünde wp gibi daha sade bir tasarima gecmeyi duşunduklerini soylemiş. Apple ios7 hazirliklari cercevesinde uygulamalarina bazi guncellemeler yayınlıyor. Podcast uygulamasına yayınlanan guncellemeden sonra ise wp benzeri daha sade ve duz bir tasarima sahip oldugu iddia ediliyor.

Teşekkürler paylaşım için ...

YkPkY

YkPkY

Üye

şimdi anlaştık.daha önce ios incelemem olmadı çünkü.saol arkadaşım

abcderhan

Üye
arkadaşlar bir sorum olacaktı wp8 UNLOCK olunca 512 mb ramli bir telefona optimizasyon gereken bir oyun optimize edilmeden maxıcepten indirilip yüklenip oynanır mı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar bir sorum olacaktı wp8 UNLOCK olunca 512 mb ramli bir telefona optimizasyon gereken bir oyun optimize edilmeden maxıcepten indirilip yüklenip oynanır mı

yuklenir ama performansi nasil olur orasini bilemem:D

YkPkY

YkPkY

Üye
:hmmm hiç normal değil, abi portico'yu ilk yüklediğimde benimde şarj çok hızlı bir şekilde azalmaya başlamıştı. Daha sonra verdim nokiacare'a atf ile bi flash çaktı cihaz on numara. :oke: Ver servise yeniden yüklesinler yazılımı 2 - 3 saat içinde tekrar alırsın. Tavsiyem demirtepe nokia care'a götür.
ahanda bugün gittim demirtepeye yarım saat içerisinde yazılımı güncellettirdim.
amabide sordum.bu yazılımı bende usbiden atıyorum siz box falan ayrı bi aparatlamı atyorsunuz dedim.bizde aynı bilgisayardan şifreli girişle atıyoruz dediler.
bakalım kullandıkca bi değişim olacakmı abim.yoksa servis aşındırmaya devam edeceğim hep yaptığım gibi

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Merabalar yarın lumia 920 alıcam hangi rengini almalıyım sarıyı istiyorumda çok sırıtmasından korkuyorum Siyah almıcam ama sarı beyaz ve kırmızısı arasındayım sarısında gönlüm var ama ne dersiniz sarı kullanıcaların yorumları nedir :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bakalım abi, inşallah sonuç senin için hayırlı olur.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Merabalar yarın lumia 920 alıcam hangi rengini almalıyım sarıyı istiyorumda çok sırıtmasından korkuyorum Siyah almıcam ama sarı beyaz ve kırmızısı arasındayım sarısında gönlüm var ama ne dersiniz sarı kullanıcaların yorumları nedir :)

Ben beyaz kullanıyorum gayet memnunum :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Bulabiliyor musun? Civciv piyasada pek bulunmuyorda. !

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Siyahı es geçmeyin :good:

ÖEY

ÖEY

Üye
Siyahı es geçmeyin :good:
Valla siyah renk benimkisi ve elden çok kayıyor, kullanılan malzemenin türünden dolayı. Diğer renkler ele daha çok yapışıyor, kayma yapmıyor diye biliyorum. Bence siyahtan uzak durun:oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bende Arda gibi siyahçıyım/Kartalcıyım. :oke:

• Beğen
Tepkiler: KeLimaT
narnia16

narnia16

Üye

Valla ben sarı kullanıyorum ve çok memnunum.Herhangi bir mekanda direk dikkatleri üzerine çekebiliyor.Tavsiye derim :oke:

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
resim eklemeyi başaramadım. lumia 820 ile yaptığım birkaç yakın çekim var. sizce iyimi? proshot uygulaması ile çektim.

eyup ensar

eyup ensar

Üye
Arkadaşlar bu kapasite kontrolünde geçici dosyaları sil diyorum değişen hiç bişey yok?

charmingraul

charmingraul

Üye
Ben beyaz renk kullanıyorum ama şu anki düşünceme göre kırmızı daha güzel duruyor eğer beyaz almasaydım kırmızı alırdım kırmızı renk almanızı tavsiye ederim bence çok hoş duruyor ama sade ve asil olmasını istiyorsanız beyazı da tavsiye edebilirim :)

Üst Alt