Nabersiniz Yusuf, Aras Abi, Mert, Burak :) sinirliyim :D
Joker Emekli Yönetici İsmail' Alıntı: Nabersiniz Yusuf, Aras Abi, Mert, Burak Genişletmek için tıkla ... sinirliyim
ismail Üye Faciaa01' Alıntı: Site çok yavaşladı ve ben sohbete başlarken 2 ye kadar kalacam dedim saat 2 oldu.. Herkese iyi geceler bol sohbetler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kanka - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: sinirliyim Genişletmek için tıkla ... Evet bende Ozan abi paradan kıstı sanırım :P - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Yazabildiğimiz kadar iyiyiz smail - - - Eklendi - - - iyi geceler yusuf Genişletmek için tıkla ... Çok sinir bozucu
Faciaa01' Alıntı: Site çok yavaşladı ve ben sohbete başlarken 2 ye kadar kalacam dedim saat 2 oldu.. Herkese iyi geceler bol sohbetler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kanka - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: sinirliyim Genişletmek için tıkla ... Evet bende Ozan abi paradan kıstı sanırım :P - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Yazabildiğimiz kadar iyiyiz smail - - - Eklendi - - - iyi geceler yusuf Genişletmek için tıkla ... Çok sinir bozucu
ismail Üye iyi geceler hepinize Son bi mesajımız daha olsun - - - Eklendi - - - iyi geceler hepinize Son bi mesajımız daha olsun
iyi geceler hepinize Son bi mesajımız daha olsun - - - Eklendi - - - iyi geceler hepinize Son bi mesajımız daha olsun