Usta nerdesin :züü:
x-scarface Üye Joker' Alıntı: banada yeni bir imza yaparsın artık Genişletmek için tıkla ... Niye laağn bu iyi işte ne sıkıntısı var
Joker' Alıntı: banada yeni bir imza yaparsın artık Genişletmek için tıkla ... Niye laağn bu iyi işte ne sıkıntısı var
Joker Emekli Yönetici Kayahan14' Alıntı: yenisi çok iğrenç ya berbat olmuş eskisini oynuyorum ben Genişletmek için tıkla ... bende yenisini beğenmedim eskisinin verdiği zevkin onda birini vermiyor
Kayahan14' Alıntı: yenisi çok iğrenç ya berbat olmuş eskisini oynuyorum ben Genişletmek için tıkla ... bende yenisini beğenmedim eskisinin verdiği zevkin onda birini vermiyor
Kayahan14 Üye x-scarface' Alıntı: Aynen yenisinde kontrol çok zor Genişletmek için tıkla ... cidden yaa bide yeni araba falan ben beğenmedim hiç
x-scarface' Alıntı: Aynen yenisinde kontrol çok zor Genişletmek için tıkla ... cidden yaa bide yeni araba falan ben beğenmedim hiç
BYFECI Üye TheLastWarrior' Alıntı: yusuf kafa güzelmi bugün Genişletmek için tıkla ... Gerçek anlamda mı mecazi anlamda mı?
TheLastWarrior' Alıntı: yusuf kafa güzelmi bugün Genişletmek için tıkla ... Gerçek anlamda mı mecazi anlamda mı?
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Niye laağn bu iyi işte ne sıkıntısı var Genişletmek için tıkla ... sıkıntı yok güzelde biraz yavaş sanki biraz daha hızlandırıp yeni resimler ekleyebilirsin mesela
x-scarface' Alıntı: Niye laağn bu iyi işte ne sıkıntısı var Genişletmek için tıkla ... sıkıntı yok güzelde biraz yavaş sanki biraz daha hızlandırıp yeni resimler ekleyebilirsin mesela
x-scarface Üye Kayahan14' Alıntı: cidden yaa bide yeni araba falan ben beğenmedim hiç Genişletmek için tıkla ... Favori oyunlarım crysis hitman assasins creed cod series
Kayahan14' Alıntı: cidden yaa bide yeni araba falan ben beğenmedim hiç Genişletmek için tıkla ... Favori oyunlarım crysis hitman assasins creed cod series
TheLastWarrior Üye Faciaa01' Alıntı: Gerçek anlamda mı mecazi anlamda mı? Genişletmek için tıkla ... mecazi anlamda mantıksız şeyler yazıyonda
Faciaa01' Alıntı: Gerçek anlamda mı mecazi anlamda mı? Genişletmek için tıkla ... mecazi anlamda mantıksız şeyler yazıyonda
x-scarface Üye TheLastWarrior' Alıntı: kaç mesajım var rütbe atlamaya mobilim Genişletmek için tıkla ... 95 - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: bu arada bende yarbay olucam galiba Genişletmek için tıkla ... 35
TheLastWarrior' Alıntı: kaç mesajım var rütbe atlamaya mobilim Genişletmek için tıkla ... 95 - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: bu arada bende yarbay olucam galiba Genişletmek için tıkla ... 35
BYFECI Üye TheLastWarrior' Alıntı: mecazi anlamda mantıksız şeyler yazıyonda Genişletmek için tıkla ... Şiir sanattır.
TheLastWarrior' Alıntı: mecazi anlamda mantıksız şeyler yazıyonda Genişletmek için tıkla ... Şiir sanattır.