Şoför minibüsün içine soba kurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi

Ağrı ile Goncalık arasında yolcu taşıyan minibüsün sahibi, kalorifer yetersiz kalınca aracına soba kurdu.

Ağrı'da bir köy minibüsünün şoförü, müşterilerinin soğuktan üşümemesi için aracına soba kurdu. Ağrı ile Goncalık köyü arasında yolcu taşıyan minibüsün şoförü Sıddık Dursun, aracının eski olması sebebiyle kalorifer sisteminin yolcuları yeterince ısıtmadığını söyledi. Müşterilerini soğuktan korumak için minibüse soba kurduğunu belirten Dursun, sobanın dumanının ise tavana monte ettiği boru sayesinde dışarıya verildiğini kaydetti. Minibüs yolcularından Cengiz Yakut ise köylerinin Ağrı'ya uzak olduğunu, soba sayesinde soğuktan etkilenmeden rahat bir yolculuk yaptıklarını belirtti. Minibüste soba olmaması halinde kimsenin köyden Ağrı'ya gelemeyeceğini ifade eden Yakut, "Araç içerisinde kadınlarımız ve çocuklarımızı getiriyoruz. Bu soğuklara dayanmalarının imkanı yok. Köyümüz uzak; ama araç sıcak olduğu için kimse soğuktan fazla etkilenmiyor." dedi.

omayra

Üye
İşte girişimci ruhlu, zekası takdire şayan yurdum insanı! Sevdim bunu :):oke:

keremerson

keremerson

Üye
:ehe:ehe helal abimee :):)

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
daha evvel normal ev tip klimalısınıda görmüştük :):):):)

ouSahin

ouSahin

Üye
:eheadam napsın çok güzel düşünce :D helal olsun yurdum insanı kendini heryerde belli ediyor :)

c3r3n

c3r3n

Üye
güzel fikir valla helal olsun :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
haberlerde izlemiştimm:) eeee burası türkiye:) her an her şey olabilir.:D

mservank

mservank

Üye
adam mecbriyetten yapmış çok ta iyi yapmış :alkis

_KadirşinaS_

Üye
Türk olmaktan gurur duyuyorum.Var mı dünyada bu kadar pratik zekalı bir millet daha. :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...