1500 tl ye kadar bütcem var...

Sponsorlu Bağlantılar

kemhir

Üye
Note 2 nin boyutuna alışılıyor.Ön yargı ile karar verme bence.Bir mağazaya git S3,i4s,Note 2 hepsini dene.Ancak Note 2'yi en az 2-3 saat kullanman lazımki alışasın.Alıştıktan sonra boyutu çok normal,Diğer telefonlar çok küçük gelecek.

Aynen 1 gun de tam alışıyorsun sonradan eline s3 dahi oyuncak gibi geliyor

S@H!N

Üye
LG nexus 4 al bencede :) ben almayı düşünüyorum güzel telefon yazılım desteğide olacak google var arkasında ilk yeni yazılım ona gelecek :)

blacktalon

blacktalon

Üye
Yurtdisi i5 al

muratvemine

muratvemine

Üye
Eğer tasarım, şıklık ve iphone takıntın yoksa Galaxy s3.Varsa iphone diyorummm :oke:

gececikaramavi

gececikaramavi

Üye
biraz bekle yurt dışı s4 al :oke: ben olsam öyle yapardım yani :)

- - - Eklendi - - -

orası da öyle :) hiç yoktan pixelleri sayılmıyor muş :evet:

- - - Eklendi - - -

orası da öyle :hmmm

orası öyle değil işte android 5 alacağını biliyorsunuz ve daha sonrasını...

avcitalip

avcitalip

Üye
orası öyle değil işte android 5 alacağını biliyorsunuz ve daha sonrasını...

bence almayacak,bundan sonra alsa alsa 1 güncelleme daha alır oda android 5.0 olur gerisi yalan... çünkü ram 1GB dikkat ediyormusunuz bilmiyorum ram kullanımı telefon boşta iken 4.1.2'de 740 MB't lara çıkıyor hatta bazen daha da çıkıyor ve arayüz takılmaya başlıyor :zzz: ama aynı şey note 2 için geçerli değil sanırım çünkü onda ram 2 GB :)

PriZm

PriZm

Üye
Xda da okuduğuma göre Android 4.2.3 de Project Butter geliştirilecek, Android 5.0 ile de Linux kernel 3.8'e geçiş yapılarak büyük bir optimizasyon sağlanacak.

deepmano

Üye
Galaxy S3 al ve bencede teknosadan al turkcell ve vodafone gibi yerlerden alınan telofonlar replika oluyor (orjinal ama daha ucuza mal edilmiş)

N. O. T. E. 2

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]

bence almayacak,bundan sonra alsa alsa 1 güncelleme daha alır oda android 5.0 olur gerisi yalan... çünkü ram 1GB dikkat ediyormusunuz bilmiyorum ram kullanımı telefon boşta iken 4.1.2'de 740 MB't lara çıkıyor hatta bazen daha da çıkıyor ve arayüz takılmaya başlıyor :zzz: ama aynı şey note 2 için geçerli değil sanırım çünkü onda ram 2 GB :)

Tamamen haklısın note 2 bile 2gb ram olmasına rahmen 900 mg yedigini gordum 4.1.2 tabi temizleyince 500 lere dusuyor.[/SIZE][/COLOR]

PriZm

PriZm

Üye
Rami kullansın önemli değil......

avcitalip

avcitalip

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]

Tamamen haklısın note 2 bile 2gb ram olmasına rahmen 900 mg yedigini gordum 4.1.2 tabi temizleyince 500 lere dusuyor.[/SIZE]

500 lere düşüyor ama menüye döner dönmez tekrar artıyor :evet:
[/COLOR]

muratvemine

muratvemine

Üye
Androide bulaşma, ios kadar verimli işletim sistemi var mı?

yoyofurkan

Üye
n11.com daki fiyatlara bir bakın 1249 liraydı note2 s3 995 liraydı

kaangul

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5 daha mantikli olur ama fiyatlari ne zaman 1500 seviyesine gelir acaba?

06harun06

Üye
bence s3 ideal sanırsam şuan fiyatı 1200 civarlarına düştü kullanıcısıyım ses hariç diğer her yönden tatmin ediyor tabi birazdaha katabilirse yada beklersen s4 al derim