türkiyede durumun böyle olduğunu düşünmüyorum

son 5 yıl üst üste Türkiye'nin en begenilen markası oldu![]()
o zaman şöyle yapalım bende inanmıyorum bu müşteri memnuniyetine bi anket açalım ve forumda gerçekten kaç kişi var memnun olan Ali Kemal arkadaşım bu anketide sizden bekliyorum en azından şu anki durumumuz ne onu görelim
Siz bari yapmayın lütfen gerçekten buna canı gönülden inanıyormusunuz?
madem son 5 yılın şampiyonu bunu görmek için şöyle bir etrafımımıza bakmamız lazım eskiden 10 kişiden 2 kişinin elinde samsung, 1 kişinin elinde lg yada vs cihaz vardı 7 sin de ise nokıa birde şimdi bakalım kaç kişinin elinde nokıa var yada arkadaşların dediği gibi kaç telefoncu son 5 yılda nokıa cihaz alıp satıyor. malum herkesin bildiği bi kaç sağlam 2. el cihaz alıp satılan site var şöyle bir bakın adam cihazını satıyor yanında eklemiş takas olabilir ancak galaxy s3, iphone 4s, htc bizim nokıanın adı bile yok
sadece şunda size katılırım diyorsanız ki garanti olayındaki hizmet memnuniyeti buna eyvallah en azından şunu biliyorum ki cihazım emin ellerde...
anketi acmak sorun degil ama sonuclarin saglikli olmayacagi aşikar. Zira bir anket aciyoruz konunun gösterim sayisi 2000 ankette kullanilan oy sayisi 100 civarinda oluyor. Ayrica ankete katilimi sadece Nokia kullanicilariyla kisitlayamayacagimiz icin anketin politize ve sabote edilme ihtimali de cok yuksek.
Ben insanların Windows Phone 8 kullanmaktan memnun olduğunu düşünüyorum. Asıl sorun cihaz üretici firmaların kısıtlamalarından kaynaklanıyor. Burda memnun olmayan arkadaşlar sadece marka bazlı olarak konuşuyor.
Windows Phone 8 ve ileride geleceği konuşulan 9 tam verimli olarak hizmet edecektir.
Anket açsanda herkes katılamaz
ben duyduğuma değil gördüğüme inanan biri olarak eleştirimi yaptım anket konusunda biz sadece forumda nokıa kullanan arkadaşlara açık olarak yapılmalı ki bi nokıa kullanıcısının memnuniyetini bilelim yoksa her arkadaşımız kullanırsa ister istemez karalama yada sahiplenme duygusu olacağından anlamsız olur. bunda haklısınız
anketi acmak sorun degil ama sonuclarin saglikli olmayacagi aşikar. Zira bir anket aciyoruz konunun gösterim sayisi 2000 ankette kullanilan oy sayisi 100 civarinda oluyor. Ayrica ankete katilimi sadece Nokia kullanicilariyla kisitlayamayacagimiz icin anketin politize ve sabote edilme ihtimali de cok yuksek.
Benim inanıp inanmamam bir şey ifade etmiyor. Bu araştirmalari bagimsiz araştirma şirketleri ve pr ajanslari yapiyor. Aksini ispatlayan bir anket ve araştirma hic bir ajans ve araştirma şirketinden yayinlanmadi. Ustüne Nokia Türkiye genel muduru Çiçek İcan Uyansoy da bunu Lumia920&820 Lansmanında açık bir şekilde tüm basın mensuplarının önünde canlı yayında dile getirmesine ragmen hiçbir kesimden buna itiraz ve eleştiri de gelmedi.
şuanki haliyle kullanmaktan gerçekten memnun musunuz?
sistem oturduğu zaman her kes memnun olacaktır ancak şuan için günümüzü tartışıyorsak beklentilerin çok altında yız.
neden herkes katilamasin ki. İsteyen herkes buna uye olmadan misafir olarak sitemizi takip edenler de dahil anketlere katilabilir.
Suan mobil den ankete katılma yok cogu mobilden gırıyor macıcep ben de mobilim
katılımcılık ve konuşan,fikirlerini beyan etmekten cekinmeyen bir topluluk icin bu bir bahane olmamalı. Ama evet mobilden ankete katilma sorununu da hallediyoruz cok yakinda.
ama gördüğüm her yerde servis hakkında şikayet var neden öyle ki
son 5 yıl üst üste Türkiye'nin en begenilen markası oldu![]()

ama gördüğüm her yerde servis hakkında şikayet var neden öyle ki![]()
Fikir soyleye bılır ben ona bırsey demedım sadece ankete katılmak için dedım
ama gördüğüm her yerde servis hakkında şikayet var neden öyle ki![]()

Şikayet olmayan firma söylesene dünyanın en büyük prestijli markaları bile şikayet alıyor önemli olan sorunu çözmek Nokia sorunu çözüyor bana kalırsa
Tüm sektörler aynı sadece telefon değil önemli olan sorunu çözmek için uğraşmak müşteriyi mağdur etmemek
birinci apple ne nokiasi
birinci apple ne nokiasi
Ben bir eski android kullanıcısı olarak Windows Phone 8 den çok memnunum hani isteklerin sonu yok fakat her istediğimi ana ekran da buluyor olmak daha da cezbedici
Ben şuana bakarsam Htc 8s kullanıyorum ve isteklerimin üstünde kullanım sağlıyor. Rehber kısmı bile başlı başına bir sosyal ortam sunuyor. Hangi android de bu var. Yeni bir resim ekleyen bir arkadaşımız resimlere girdiğim de bulabiliyorum.Ben bir mesaj yazmak istediğimde bütün açık arkadaşlarımı mesaj bölümünde bulabiliyorum. Bence bunlar bile yeter tek kelime ile hepsine.
güzel arkadaşım bu yazı size ait ve ister istemezde bir kaç şikayetleriniz var şimdi lütfen kimse tek taraflı olmasın her bir sistemin birbirinden ayıran bazı özellikler vardır kimi uygulamaları ile kimi hızlı olması kimi görsellik gibi konumuz müşteri memnuniyeti ve bir çok arkadaşımızda bana katılırki şu anki halimizle hiçte memnun değiliz bu değildirki böyle kalmayacak beklediğimiz güncellemelerle bunlar üst seviyelere çıkacaktır. şu an bizi memnun edecek de microsoft dur bunu da en kısa zamanda yapmaları gerekir kanaatindeyim çünkü artık teknoloji çok gelişti rekabet ve memnuniyet için zamanın kısa tutulması ve devamlılık gereklidir bu günün işini yarına bırakırsan zaman senin için çok geç kalmış olabilir...Ne Bi rss çektirecek de haber okuyacak bir uygulama, nede bir sosyal ağın süper olmuş bir uygulaması var. Tamam telefonun kendi rehberi ve uygulamaları harika. Ama buyuk şirketlerin uygulamaları yok örnek sahibinden, e kolay, vb. Gibi