Nokia Müşteri Memnuniyeti Konusunda Lider!

Sponsorlu Bağlantılar

acoustic

acoustic

Üye
güzel arkadaşım bu yazı size ait ve ister istemezde bir kaç şikayetleriniz var şimdi lütfen kimse tek taraflı olmasın her bir sistemin birbirinden ayıran bazı özellikler vardır kimi uygulamaları ile kimi hızlı olması kimi görsellik gibi konumuz müşteri memnuniyeti ve bir çok arkadaşımızda bana katılırki şu anki halimizle hiçte memnun değiliz bu değildirki böyle kalmayacak beklediğimiz güncellemelerle bunlar üst seviyelere çıkacaktır. şu an bizi memnun edecek de microsoft dur bunu da en kısa zamanda yapmaları gerekir kanaatindeyim çünkü artık teknoloji çok gelişti rekabet ve memnuniyet için zamanın kısa tutulması ve devamlılık gereklidir bu günün işini yarına bırakırsan zaman senin için çok geç kalmış olabilir...

Ne Bi rss çektirecek de haber okuyacak bir uygulama, nede bir sosyal ağın süper olmuş bir uygulaması var. Tamam telefonun kendi rehberi ve uygulamaları harika. Ama buyuk şirketlerin uygulamaları yok örnek sahibinden, e kolay, vb. Gibi

yukarıdaki serzenişim tamamen,isteklerim ve de sonu olmayan heveslerimi gösteriyor. E kolay yada sahibinden veya buna benzer uygulamaları üretecek kişi ve kurum kendi sorumlularıdır. Windows veya Nokia bunlar telefon üreticileri olarak en iyiyi yapmıştır demiyorum ki zaten. Demek istediğim şu ki ben daha önce android kullanırken bahsettiğim bir çok uygulama ve ayarı bir karmaşık şekilde buluyordum.
Windows Phone bana göre şuan için başarılıdır.

• Beğen
Tepkiler: n000k
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Abi mağaza yeterince iyi değilken , eldeki uygulamaları eksikken ve sistemi hala çok çok eksikken kimse bana sabır demesin çünkü ben anı yaşıyorum geleceği değil . ha ilerde iyimi oldu ? o zaman alınır . ama ben şuana bakıyorum artık .

Arkadaş daha önce Lumia 800 kullanmış ve eksiklikleri bilerek Hala Lumia 920 alıyorsan katlanacaksın demektir.

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
lumia alan eksikliklerini göz ardı etmesi lazım. Bakın nokianın tek suçu kaç ay sonra verecegi güncellemeyi şimdi vermemesi. N olucak şimdiden verse

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Her şey belli bir düzen üstüne kurulu eklenecek veya daha geliştirilmesi gereken şeyler olabilir.Bunları biz bilemeyiz.Güncelleştirme yapması gerekense Microsoft'dur.Nokia yine telefonun arkasında olup güncelleme yayıyor.Bizi diğer markalara göre bir adım ileri götürüyor.

• Beğen
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
müşteri memnuniyetini türkiye için ayrıca ölçmeleri gerekiyor servis berbat ötesi halde. sattık mı sattık havasındalar. diğer konularda sorun yaşamadım gerisinde sorun yaşamadım.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Daha önce Lumia 800 kullandım ve sonrasında lumia 920 aldım diye susayım o zaman . Nokia harika diyeyim . Windows phone muhteşem diyeyim .

Arkadaş burda şikayetlerimi dile getirmem sizi niye bu kadar rahatsız ediyo bi söyleyebilirmisiniz ? Buraya gelip illa övmemi lazım sizin egonuz tatmin olsun diye ? Kusura bakmayın ben ne düşünüyosam onu söylerim . Sizin saçma fanlığınıza toz konacak diye insanların her eleştirisine '' o zaman almasaydın '' diyemezsiniz .

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
[QUOTE

tr de suç nokianın değil zaten servislerin

[/QUOTE]

İşte bazı çalışanları müşteriye iyi davranmıyor ya bizzat çalışanda sıkıntı var yada oradaki Nokia servis şubesinin yönetiminde bir sıkıntı var

Üst Alt