Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Legendary.

Legendary.

Üye
Ben en iyisi üstüme bi şişe kolonya boşaltıp geleyim yoksa 4 saatte olsa uyuyamıycam :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici

ALLAH mutlu, mesut etsin. Çok sevindim. Olmayanlara da nasip etsin :)

İnşallah. Zaten herkesin hak ettiği hayatı yaşadığına inanırım.

Bazı şeyler insanın aklından silinmiyor Nadide, hani dedim ya uzun zaman geçti. Ne kadar zaman geçerse geçsin unutulmaz bazı hatıralar, güvendiklerinin beyinine kazıdığı yaralar vardır. Güzel bir dostluğu bir çırpıda silip atabiliyor bu yaralar. Daha farklı olabilirdi.

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
CABBAR

CABBAR

Üye

Allah yardımcın olsun abi :)
Benim daha hazırlığı geçi geçemeyeceğim belli değil :( .... :)

Geçersin altı üstü ıngilizce be Ismail :tebessüm: zeki ve çalışkan olduğun her halinden belli. Birkaç yıl öncesine kadar bende çalışkandım ama şimdi hep yat hep yat

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
  • Beğen
Legendary.

Legendary.

Üye
Sabah kalkar kalkmaz kafamı suyun altına sokmalıyım. Başarabilirim bunu!

ismail

ismail

Üye

Geçersin altı üstü ıngilizce be Ismail :tebessüm: zeki ve çalışkan olduğun her halinden belli. Birkaç yıl öncesine kadar bende çalışkandım ama şimdi hep yat hep yat

Zaten bi bu dersten korktum hayatım boyunca :(
Anlamışındır derdimi abi şimdi :)

CABBAR

CABBAR

Üye
:perde: 0 ve kapanır :perde: yakın zamanda tekrar görüşmek üzere. Bu gece yeter bu kadar. Şirinleri görmek için iyi çocuk olayım derken gargamelle karşılaşmayın . . .

• Beğen
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye

İnşallah. Zaten herkesin hak ettiği hayatı yaşadığına inanırım.

Bazı şeyler insanın aklından silinmiyor Nadide, hani dedim ya uzun zaman geçti. Ne kadar zaman geçerse geçsin unutulmaz bazı hatıralar, güvendiklerinin beyinine kazıdığı yaralar vardır. Güzel bir dostluğu bir çırpıda silip atabiliyor bu yaralar. Daha farklı olabilirdi.

İnsan yaşaması gerektiği şeylerin önüne geçemiyor. İyi ya da kötü kaybettiğin veya kazandığın bir çok şey oluyor insan hayatında kırgınlıklar, küskünlükler de bunların yanında devede kulak kalıyor. İnsan hata yapabilir önemli olan ders almak aynı hatayı tekrar etmemektir. hepsinden önemlisi ise verdiğin selamının karşılığını bulabilmektir.

Legendary.

Legendary.

Üye
Aykut abiye eşlik edeyim bende :bye:

Çelişkiye bak :) Bi yanda sanırım iddia kuponu diğer yanda peygamberimiz var aynı cümlede. Kayahanım haddime değil muhakka ama gerçekten hayır gelmez oradan kazanılacak paradan :tebessüm: umarım yanlış anlamazsın

ismail

ismail

Üye
:perde: 0 ve kapanır :perde: yakın zamanda tekrar görüşmek üzere. Bu gece yeter bu kadar. Şirinleri görmek için iyi çocuk olayım derken gargamelle karşılaşmayın . . .

İyi geceler abim :)
Allah'a emanet ol :)

ismail

ismail

Üye
Aykut abiye eşlik edeyim bende :bye:

Çelişkiye bak :) Bi yanda sanırım iddia kuponu diğer yanda peygamberimiz var aynı cümlede. Kayahanım haddime değil muhakka ama gerçekten hayır gelmez oradan kazanılacak paradan :tebessüm: umarım yanlış anlamazsın

İyi geceler kardeşim :)

sincarezindan

sincarezindan

Üye
s.a

Üst Alt