Uygulama gta 3 oyunuyla ilgili arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
gta 3 oyunuyla ilgili arkadaşlar
ben apksını kurdum 430mb civarında dosya indirmem istendi indirmeye başladım 250mb kala internet gitti tekrar bağlayıp indirmeye girecektim ki baktım oyun açılmış indirmeye gerek kalmamış ama yinede aklımda kaldı eksik dosya varmidir sizce? 635mb olmus boyutu ayarlardan baktığımda 1gb olması gerekmiyomuydu tekrar mi indirmeliyim

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
işine sağlama alıp tekrar indirmelisin eksik vardır büyük ihtimal

hurol1

Üye
Ne olur ne olmaz tamamını indir

- - - Eklendi - - -

Ne olur ne olmaz tamamını indir

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için tesekkur ederim arkadaşlar baştan indireyim en iyisi

neksushot

Üye
Yok oyunda error vermez bendede olmuştu baktım oyunun içinde ses yok yani ses dosyası olmadan oynatıyo bende yeniden indirdim ses geldi yani sendede aynısı olmuş

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
Yok oyunda error vermez bendede olmuştu baktım oyunun içinde ses yok yani ses dosyası olmadan oynatıyo bende yeniden indirdim ses geldi yani sendede aynısı olmuş

aynen kardeşim hiç değmedi indirdiğime gta 3 kötüymüs zaten gangstar rio oynuyorum bin basar gtaya.

neksushot

Üye
Oda bi zaman sonra sıkıyo adamı en iyisi vice city şimdilik

neksushot

Üye
Androidin tek lider oyunu vice city dir hemde zaten androidi oyun sektöründe ilerletecek ve kurtaracak tek rockstar gamesdir gamelof filan hikaye daha dünku javaya oyun cıkaranlardan birşey olmaz iyi forumlar

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
Androidin tek lider oyunu vice city dir hemde zaten androidi oyun sektöründe ilerletecek ve kurtaracak tek rockstar gamesdir gamelof filan hikaye daha dünku javaya oyun cıkaranlardan birşey olmaz iyi forumlar

gayet mantıklı konuştunuz teşekkürler iyi forumlar

ali54st

Üye
samsung galaxy wonderde çalısırmı gta 3 rom yok

neksushot

Üye
Wonder kaç tele sen s2 al

Üst Alt