Nokia Müşteri Memnuniyeti Konusunda Lider!

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Müşteri Memnuniyeti Konusunda Lider!
Nokia Müşteri Memnuniyeti

Windows Phone
ile tekrar istediği konuma ulaşma hedefine yaklaşan Nokia küçük olumsuz sonuçları ile birlikte birçok olumlu sonucunu aldı.Özellikle Windows Phone işletim sisteminin stabilitesi kullanıcıların hoşuna gitti.

Cihaz alınırken en çok dikkat edilen şey cihazın markası ve işletim sistemidir.Belki üst düzey kullanıcılar cihaz alacağında işletim sistemi seçmek ile işa başlayabilir fakat çoğu kullanıcıda bu böyledir.Şimdiye kadar yapılan anketlerde ve araştırmalarda mobil cihazlar konusunda en çok müşteri memnuniyeti alan markaApple idi.Ancak bu durum Amplified Analytics tarafından geçtiğimiz ay yapılan araştırmaya göre değişti.
140.000‘den fazla online kullanıcı ile yapılan ankette Nokia listenin başına geçmeyi başardı.Öyle görünüyor ki Windows Phone işletim sistemi iyi bir intiba bırakmış.
Anketteki oylara göre, AT&T ve Verizon dağıtıcılarında lider olan Nokia’nın yüzde 21′lik ortalamasıyla müşteri memnuniyeti konusunda ilk sırada olduğu görülüyor. Bunun yanında ise Tayvanlı HTC’nin T-Mobile ve Sprint’te ilk sırada olduğu görülüyor.

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Haber için teşekkürler :)

elinize sağlık :)

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Sizce lidermi ? harbi harbi memnunsunuz yani

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Nedenmi bu kadar şaşırdım ? Valla çok neden var üstadım hangisinden başlasamki

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
1 - Cimri firma . Teknolojiyi rakipleri atak yapmasa koklata koklata verir .

2 - Microsoft ile yeterince başarı elde edemiyolar ve çok çok çok kapsamlı bi güncelleme gelmezse müşteriyide kaybedecekler .

3 - Telefonculara '' ya bende nokia lumia 920 var kaça sayarsın '' dediğinde adamlar koşar adımlarla kaçıyo resmen . Abi almayan gördüm ya ? almıyo adam almıyo . Satamıyorum ben nokia diyo herif . Peynir ekmek gibi galaxy ve iphone gidiyo

4 - Verilen güncellemeler çok yavaş ve saçma sapan şekilde azıcık azıcık katkılarla geliyo .

5 - Millet temple run 2 , Message me , İnstagrama doyduda bıktı ama biz hala yüzünü göremedik .

Yeterlimi devam edeyimmi ?

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Nedenmi bu kadar şaşırdım ? Valla çok neden var üstadım hangisinden başlasamki
Biraz sabırlı olmanızı öneririm, İOS ve Android sisteminin 2-3 yılda ulaştığı seviyeye 6-7 ayda ulaşmayı beklemek çok doğru olmaz. Her eksik halledilmeye çalışıyordur elbette Microsoft ve Nokia gibi iki devden bahsediyoruz, mutlaka bir patlama yaşanacaktır yakında.

• Beğen
Tepkiler: NUD
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bu habere gülerim.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye

Biraz sabırlı olmanızı öneririm, İOS ve Android sisteminin 2-3 yılda ulaştığı seviyeye 6-7 ayda ulaşmayı beklemek çok doğru olmaz. Her eksik halledilmeye çalışıyordur elbette Microsoft ve Nokia gibi iki devden bahsediyoruz, mutlaka bir patlama yaşanacaktır yakında.

İOS android kaç senede ulaştı evet doğru . Ama biz şuanı yaşıyoruz . Sabretmek sanırım bi seçim işi . Kimisi sabredicek kimisi bırakıcak bu sistemi . Dediklerine sadece '' UMARIM '' diyebiliyorum . bunuda içten diliyorum çünkü seviyorum telefonumu

Duran.Y

Duran.Y

Üye

İOS android kaç senede ulaştı evet doğru . Ama biz şuanı yaşıyoruz . Sabretmek sanırım bi seçim işi . Kimisi sabredicek kimisi bırakıcak bu sistemi . Dediklerine sadece '' UMARIM '' diyebiliyorum . bunuda içten diliyorum çünkü seviyorum telefonumu

Aynen öyle tam bir seçim meselesi :oke:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Ben C6-01 kullanıyorum.Düşün bak C6-01.Ama memnunum karşılayamadığı bir ihtiyacım yok.FB browser upload yapamıyor.Açıyorum Opera Mini'yi.Opera Mini upload sitelerinden pek bir şey indiremiyor.Açıyorum Opera Mobile'i.Opera Mobile yavaş kalıyor ve Opera Mini de düşük internet bağlantısında çalışmıyor.Açıyorum Uc Browser'ı.Yani ihtiyaçlarınız çok uç nokta olmadığı müddetçe sorun olmuyor.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Ben C6-01 kullanıyorum.Düşün bak C6-01.Ama memnunum karşılayamadığı bir ihtiyacım yok.FB browser upload yapamıyor.Açıyorum Opera Mini'yi.Opera Mini upload sitelerinden pek bir şey indiremiyor.Açıyorum Opera Mobile'i.Opera Mobile yavaş kalıyor ve Opera Mini de düşük internet bağlantısında çalışmıyor.Açıyorum Uc Browser'ı.Yani ihtiyaçlarınız çok uç nokta olmadığı müddetçe sorun olmuyor.

Ben böyle düşünmüyorum çünkü telefon ve teknoloji aşığı bi insan için çok çok uç eksikler var . Çoğunu görmüyorum inan ama diyorum ya bi kaç minik can alıcı eksik ( Multitasking , Bildirim merkezi gibi ) giderilir ve şu mağaza yeterince gelişirse o zaman sorun yok . Eldeki uygulamalar bile eksik . Misal whats app gibi . İnanılmaz sorunlu

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
1 - Cimri firma . Teknolojiyi rakipleri atak yapmasa koklata koklata verir .

2 - Microsoft ile yeterince başarı elde edemiyolar ve çok çok çok kapsamlı bi güncelleme gelmezse müşteriyide kaybedecekler .

3 - Telefonculara '' ya bende nokia lumia 920 var kaça sayarsın '' dediğinde adamlar koşar adımlarla kaçıyo resmen . Abi almayan gördüm ya ? almıyo adam almıyo . Satamıyorum ben nokia diyo herif . Peynir ekmek gibi galaxy ve iphone gidiyo

4 - Verilen güncellemeler çok yavaş ve saçma sapan şekilde azıcık azıcık katkılarla geliyo .

5 - Millet temple run 2 , Message me , İnstagrama doyduda bıktı ama biz hala yüzünü göremedik .

Yeterlimi devam edeyimmi ?

Faruk taraflı konuşmak daima kolaydır işin aslını astarını sen nede ben bunu dışarıdan bir insan ölçülür hale getiremez.
Win9 adı altında tam oturaklı bir güncelleme gelecek ki yavaş yavaş ek güncellemelerle bir kısmı tamamen kapattılar.
Kullanabilirlik yanını tartışmak yerine telefonu ne diye alıyoruz o algıyla bakmak lazım.Ben N8'i sırf kamerası adına ve Symbian'ın stabil görünümüne dayanarak aldım ama şikayet etme gibi bir lüksüm yok ki sonunu başını düşünerek aldığımın farkındayım.
Ufak güncellemelere takılırsın alaycı bir üslupla yadırgarsın doğaldır.Android'de başlangıcı böyle yaptı ki ilk Android'e eleştiri oklarını saplayanlar Android'i savunmakta.İşin seyri mutlaka değişecek ama ilacı zaman.Yani özetle bugün savaş açarsın ama sonrasında savunursun.
Tek kızdığım nokta oyun adına kıyaslamaya girmen.Saçmalık demek yerli yerinde olur.Telefonları oyunlarla ringe çıkartan adama sorarlar Xbox 360,Ps3,Notebook özetle Teknoloji ne diye var diye sorarlar.
Son değineceğim nokta her ne kadar cimri olsada elinde bulundurduğu Harita,Kamera,Sağlamlık N73 Music Edition'da kullandığı ses piyasada yok Ne S4 nede Apple 5 örnekler çoğaltılabilir.

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021 ve n000k
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Abi mağaza yeterince iyi değilken , eldeki uygulamaları eksikken ve sistemi hala çok çok eksikken kimse bana sabır demesin çünkü ben anı yaşıyorum geleceği değil . ha ilerde iyimi oldu ? o zaman alınır . ama ben şuana bakıyorum artık .

n000k

n000k

Üye
Abi mağaza yeterince iyi değilken , eldeki uygulamaları eksikken ve sistemi hala çok çok eksikken kimse bana sabır demesin çünkü ben anı yaşıyorum geleceği değil . ha ilerde iyimi oldu ? o zaman alınır . ama ben şuana bakıyorum artık .
şuana bakıyorsan neden bir android almadınki? zaten kendinde biliyorsun. sistem yeni zamanla oturacağını.neden şimdi pişmanlık duyuyorsun? seçim senindi alırken. şimdi kalkıp isteğini karşılamıyor diye wp ye yada nokia ya suç atma.. adam sana bizde herşeyin en iyisi gel beni al demedi. sen seçtin, karar senindi. ve çok iyi hatırlıyorsan sen ilk alanlardan değilsin.sonuçta burda okadar sordun ettin. bizde sana neyin ne olduğunu söyledik. eksiklerini söyledik. kusura bakma ama eksikler zamanla kapatılır. 3-5 ayda sen bu teli aldın diye lap diye adamına göre güncelleme yayınlanmıyor.. zamanla. 6 yıl olmuş android çıkalı. örnek verdiğin whatsapp bende L920de güzel çalışıyor. androideki whatsappın yorumlarına bak bakalım çok memnun olan varmı!!androidde hep güncellme alıyor dediniz ordada en son 11 nisan güncellemesi..

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021 ve Silinen Üye 2392690
saynesim

saynesim

Üye
Bende bir kaç defa aradım gerçekten memnun kaldım özelikle bana baylar denk geldi konuşmaları filan baya memnuniyet verdiler Teşekkürler nokia

• Beğen
Tepkiler: n000k
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
şuana bakıyorsan neden bir android almadınki? zaten kendinde biliyorsun. sistem yeni zamanla oturacağını.neden şimdi pişmanlık duyuyorsun? seçim senindi alırken. şimdi kalkıp isteğini karşılamıyor diye wp ye yada nokia ya suç atma.. adam sana bizde herşeyin en iyisi gel beni al demedi. sen seçtin, karar senindi. ve çok iyi hatırlıyorsan sen ilk alanlardan değilsin.sonuçta burda okadar sordun ettin. bizde sana neyin ne olduğunu söyledik. eksiklerini söyledik. kusura bakma ama eksikler zamanla kapatılır. 3-5 ayda sen bu teli aldın diye lap diye adamına göre güncelleme yayınlanmıyor.. zamanla. 6 yıl olmuş android çıkalı. örnek verdiğin whatsapp bende L920de güzel çalışıyor. androideki whatsappın yorumlarına bak bakalım çok memnun olan varmı!!androidde hep güncellme alıyor dediniz ordada en son 11 nisan güncellemesi..

İşte şu eksik sistem ve mağazayı bide böyle kavgacı tavırla senin gibiler savundumu ben dahada soğuyorum . İyice soğuyorum . Arkadaşım benim bu telefonu kullanmam için sebeplerim var . ama eksiklerinde artık bi an önce yayınlanmasıda en doğal isteğim . sistemi androidle iosla bir tutmayın çünkü o adamlar senelerdir geliştiriyo . burda haklısın . ama anı yaşıyoruz .

telefon tercihi konusunda eksiklerini tabikide bilerek aldım değilim . farkındaysan kızdığım nokta sistem güncellemesi yerine hala megapixel üzerinden telefon satmaya çalışan bi nokia var ona kızıyorum . senin androidin iosun seneler içersinde gelişti ama etraflarında emsal alabilcekleri sistemmi vardı ? ama wp nin var ? bildirim merkezi , multitasking ve daha bi çok inanılmaz saçma eksiği yapmak için illa 6 senemi geçmesi lazım ? bırakın allasen . gider iosu alır bide 25pp yöntemiyle jailbreak yapmadan uygulama oyunumu yükler bakarım keyfime . çünkü böyle saçma savunmalarınız beni dahada soğutuyo . sanki hisseniz var arkadaş firmada

bayon

Üye
bugüne kadar en az 5 tane mail attım tek bir tanesine bile dönüş olmadı zaten bu windows phone çıktı çıkalı müşteri hizmetleri bile telefonu kapatıyo nasıl müşteri memnuniyeti var anlamadım hile var bu oylamada :) ayrıca telefonum n8 hiç memnun değilim pişmanım aldığıma

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
tapatalk

tapatalk

Üye
İşte şu eksik sistem ve mağazayı bide böyle kavgacı tavırla senin gibiler savundumu ben dahada soğuyorum . İyice soğuyorum . Arkadaşım benim bu telefonu kullanmam için sebeplerim var . ama eksiklerinde artık bi an önce yayınlanmasıda en doğal isteğim . sistemi androidle iosla bir tutmayın çünkü o adamlar senelerdir geliştiriyo . burda haklısın . ama anı yaşıyoruz .

telefon tercihi konusunda eksiklerini tabikide bilerek aldım değilim . farkındaysan kızdığım nokta sistem güncellemesi yerine hala megapixel üzerinden telefon satmaya çalışan bi nokia var ona kızıyorum . senin androidin iosun seneler içersinde gelişti ama etraflarında emsal alabilcekleri sistemmi vardı ? ama wp nin var ? bildirim merkezi , multitasking ve daha bi çok inanılmaz saçma eksiği yapmak için illa 6 senemi geçmesi lazım ? bırakın allasen . gider iosu alır bide 25pp yöntemiyle jailbreak yapmadan uygulama oyunumu yükler bakarım keyfime . çünkü böyle saçma savunmalarınız beni dahada soğutuyo . sanki hisseniz var arkadaş firmada

sistemin tek eksigini uygulama saniyolar ya la

Üst Alt