Iphone 5S'in yakalanabilen özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

boran9999

boran9999

Üye
652 PPI ben bunuda x2 derdim 1304 PPI olsa super olurdu sahi 1 inc kaç santimetre ediyor? Yahu 4'' ten bahsediyoruz biraz yavaş.

komando04

komando04

Üye
iki katı çözünürlük öylemi

serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 5S çıkınca görelim

fingerback5

fingerback5

Üye
O kadar ekran çözünürlüğünü quad core zor kaldırır şaka mı bu.Ayrıca o sopa gibi tasarım beni sinir ediyor güzelim telefonu mahfettiler.Bence 5s de uzunluk aynı kalmalı 4.5 inç ekran yapıp genişletmeliler biraz telefonu.

serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi
Yani

Jomolocco

Jomolocco

Üye
arkadas o ppi o cozunurlugu koysa ne olur iphone 5 sahibiyim inanin dibine kadar giriyorum ekranin tek bir piksel gormuyorum cozunurluk desen harika 4 inc telefondan bahsediyoruz

phasan

phasan

Üye
arkadas o ppi o cozunurlugu koysa ne olur iphone 5 sahibiyim inanin dibine kadar giriyorum ekranin tek bir piksel gormuyorum cozunurluk desen harika 4 inc telefondan bahsediyoruz

Applenın iphone tellerınde cozunurluk cogunda guzel

Joker.

Joker.

Üye
Adamlar uçmuş :ehe

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Bu olursa ekran mükemmeli zorlar heralde :)

Uruloki

Uruloki

Üye
ya arkadaşlar sallamayın özellikleri lüfen büyük ihtimalle bir sonraki ip da 5 deki ekran ipad 4 deki işlemci(gpu daha güçsüz) olucak belki ipad e yaptıkları gibi 128 gb hafıza gelebilir ve belki telefon biraz daha incelebilir o kadar

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
iphone 5 teki retina ekranin netligi guzelligi hic bir telefonda yok

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar tamam iPhone'larda retina ekran çok güzel ama 470 ppi'dan sonrasını insan gözü görmüyor. O halde nasıl olacak. Birde çözünürlük iki katına çıkınca ppi değeride iki katına çıkmaz.

PriZm

PriZm

Üye
insan gözü 260-280 ppi dan sonrasını ayırt edemiyor.

MrExpert

MrExpert

Üye
insan gözü 260-280 ppi dan sonrasını ayırt edemiyor.

Mesafeye Göre değişiyor Örneğin İp4 ün Retina ekranı 326ppi 30cm ve Daha uzaktan Bakınca pikselleri görmek imkansız dediğin Burada doğru Ama 326ppi bile Tabiri Caizse Ekranın dibine girip Dikkatli Bakınca piksel Görebiliyoruz ama dediğim gibi Belli mesafeden Sonra Belli bir yoğunluktan sonrasını algılamıyor.

PriZm

PriZm

Üye

Ama telefon niye bize daha net geliyor :bilmm cozunurlukle mi alakali?

Ekranın pixel dizilimi burada büyük rol oynuyor.Retina ekranda Apple'ın modifiyeli rgb dizilimi varken Samoled HD (Note 2) de S-RGB var.S3 de yazılara dikkatli bakıldığında pixelleri görebilirken Note 2 de imkansız.Sadece yazıyı bulanık görebilirsin pixelleri göremezsin.İsterseniz bir yerden Note 2 bulup x2 yakınlaştıran büyüteçlerle deneyin :D

@MrExpert : iPhone da antialaizing ve pixel buffer varmı bilmiyorum ama normal şartlarda yukarıda dediğim gibi göremezsin

Üst Alt