o bahane Bahane değil araştırılmış birşey.
fk555897 Üye Arkadaşlar bir kişi iPhone 4'de pikseller görülüyor demiş. Ben iPhone 4'ü de 4S'i de 5'i de kullandım pikselleri görmek imkansız denecek kadar zor.
Arkadaşlar bir kişi iPhone 4'de pikseller görülüyor demiş. Ben iPhone 4'ü de 4S'i de 5'i de kullandım pikselleri görmek imkansız denecek kadar zor.
serihan Üye Konu Sahibi fk555897' Alıntı: Arkadaşlar bir kişi iPhone 4'de pikseller görülüyor demiş. Ben iPhone 4'ü de 4S'i de 5'i de kullandım pikselleri görmek imkansız denecek kadar zor. Genişletmek için tıkla ... Haklısın işte! - - - Eklendi - - - Şu ana kadar çıkan en az 800 900 TL civarı telefonlarda pixeller görünmüyor. Bence
fk555897' Alıntı: Arkadaşlar bir kişi iPhone 4'de pikseller görülüyor demiş. Ben iPhone 4'ü de 4S'i de 5'i de kullandım pikselleri görmek imkansız denecek kadar zor. Genişletmek için tıkla ... Haklısın işte! - - - Eklendi - - - Şu ana kadar çıkan en az 800 900 TL civarı telefonlarda pixeller görünmüyor. Bence
IVI-Elia Üye serihan' Alıntı: niye olmasin! Genişletmek için tıkla ... bence çok fazla koyacağını zannetmiyorum ayrıca ne gerek var boşuna gpu yorulacak
serihan' Alıntı: niye olmasin! Genişletmek için tıkla ... bence çok fazla koyacağını zannetmiyorum ayrıca ne gerek var boşuna gpu yorulacak
serihan Üye Konu Sahibi IVI-Elia' Alıntı: bence çok fazla koyacağını zannetmiyorum ayrıca ne gerek var boşuna gpu yorulacak Genişletmek için tıkla ... Bence alakası yok. - - - Eklendi - - - serihan' Alıntı: Bence alakası yok. Genişletmek için tıkla ... Tabi var da onun için pil daha güçlüdür Ram fazladır işlemci değişmiş olabilir v.s
IVI-Elia' Alıntı: bence çok fazla koyacağını zannetmiyorum ayrıca ne gerek var boşuna gpu yorulacak Genişletmek için tıkla ... Bence alakası yok. - - - Eklendi - - - serihan' Alıntı: Bence alakası yok. Genişletmek için tıkla ... Tabi var da onun için pil daha güçlüdür Ram fazladır işlemci değişmiş olabilir v.s