İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

DraugHuan

DraugHuan

Üye
Merhaba arkadaşlar. Bende HTC Kullanısıyım. Flyer 510E Tablet PC'me W8 nasıl yükleyebilirim?

acoustic

acoustic

Üye
Htc telefon için farklı neler bulabiliriz. Başka bilinmedik bir fonksiyon veya özellik bilen varsa bizde öğrenmek isteriz. :)
HTC CLUP

delece23

Üye
vayy konuyu yeni gördüm bak ortam hayırlı olsun güzel haberler bekliyoruz :)

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler her şey iyi hoş güzelde hala güzel bir mp3 indirebileceğim bir uygulama bulamadım . Ya abuk subuk remixler iniyor yada istediğim şarkıyı bulamıyor var mı tavsiyesi olan ?

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
walla mp3 le işim olmadığı için sana tavsiye veremiycem :(

- - - Eklendi - - -

yeni gelen arkadaşlarda hoş geldiler kullanıcı listesine adını yazdırmak isteyenler varsa telefon modelleriyle birlikte yazarlarsa listeye ekleyebiliriz

acoustic

acoustic

Üye

- - - Eklendi - - -

yeni gelen arkadaşlarda hoş geldiler kullanıcı listesine adını yazdırmak isteyenler varsa telefon modelleriyle birlikte yazarlarsa listeye ekleyebiliriz[/B][/I]

Cem Bekar Htc 8 S mavi renk

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aslında sayı oldukça fazla ama galiba htc kullanıcılarını foruma kazandıramadık:angry:

acoustic

acoustic

Üye
O zaman bir etkinlik bir duyuru bir farklılık yaratalım. Özel bir uygulama, oyun, geliştirme ve duyuru yapmak lazım :-)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tamam o zaman fikirleri alalım:eller: ben elimden gelen destegi veririm:oke:

acoustic

acoustic

Üye
Telefonu 4 aydır kullanıyorum ama şoyle adam gibi bir uygulama bulamadım. fikir için ben çok iyi bir sistem uygulaması gerekiyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Telefonu 4 aydır kullanıyorum ama şoyle adam gibi bir uygulama bulamadım. fikir için ben çok iyi bir sistem uygulaması gerekiyor.
adam gibi uygulama bulamadım derken ne arz bir uygulama arıyorsun.sosyal paylaşım.kamera lensi vb gibi:hmmm

acoustic

acoustic

Üye
Ne Bi rss çektirecek de haber okuyacak bir uygulama, nede bir sosyal ağın süper olmuş bir uygulaması var. Tamam telefonun kendi rehberi ve uygulamaları harika. Ama buyuk şirketlerin uygulamaları yok örnek sahibinden, e kolay, vb. Gibi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
rss için harika bir uygulama vardı hem de Türkçe ve kilit ekranına tile atama özelligi de vardı.bir kontrol edeyim:hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bak bu işte süpermiş teşekkür ederim eline sağlık.

aslinda ihtiyaclari giderecek uygulama konusunda sıkıntı yok. Ama şöyle bir durum var;diger platformlarda adlari ezberlenmiş populer uygulamalari aradigimiz icin uygulama sıkıntısı varmış gibi görünüyor. Mesela facebook icin "facebook jdb" veya tweetter icin "gleek" uygulaması var alternatif olarak. Ayrica magazada degişik donemlerde ucretli uygulama ve oyunlar icin ucretsiz indirme kampanyasi yapiliyor. Bunlari takip etmek icin de "appdeals"ı kullanabilirsiniz.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Beyler her şey iyi hoş güzelde hala güzel bir mp3 indirebileceğim bir uygulama bulamadım . Ya abuk subuk remixler iniyor yada istediğim şarkıyı bulamıyor var mı tavsiyesi olan ?

buna Bi bak arkadaşım

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
appdeals uygulaması benim begendiğim ve kullandığım bir uygulama
markette ücretli uygulama ve oyunların indirime veya ücretsiz olarak yayınlandıgında size haber veriyor.
sizde fırsatları kaçırmamış oluyorsunuz. deneyin derim

BLINK uygulaması da gene benim kullandığım bir camera uygulaması.
foto çekmek için dokunduğunuzda size seri çekim modu ile saniyede 15 e yakın foto çekiyor anı yakalamanızda iyi bir uygulama

fotograflarınıza farklı ve bir o kadar da güzel efektler verebilirsiniz
bunuda tavsiye ederim.

bulundugunuz alanın tamamını panoramik biçimde çekebileceğiniz harika bir camera uygulaması

bir rehber uygulaması harika ötesi deneyin derim hemde türkçe :)

Heleki bu uygulama benim favorim oldu. ekranıma renk verdi şekil verdi.
telefonda bulunan canlı kutucuklara can veren bir uygulama bunuda tavsiye ederim

acoustic

acoustic

Üye
Uygulama örnekleri için teşekkür ederim. Çok işe yarayacaklar

Üst Alt