Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s3 mini için jelatin
Sponsorlu Bağlantılar
HereİsJohnny
Üye
Konu Sahibi
s3 mini için jelatin
s3 mini kullaniyorum mat jelatin mi kullansam yoksa parlak jelatin mi? her ikisinin de ayrintili ozelliklerini bilen varsa yazabilir mi?
enterneoll
Üye
parlak kullan
matta ekran kalitesi düşüyor ve parlaklığı kötü yönde etkiliyor ama parlakta biraz parmak izi tutup çabuk çiziliyor buna göre seç
tesekkurler parlak almayi daha cok istiyordum matla ilgili fikrim yoktu parlak alayim o zaman
uguro07
Üye
Sana şöyle söyleyeyim jelatini taktıktan sonra uzun süre telefoncuya uğramam değiştirmem diyorsan parmak izi kalmasın telefonu dizimde silip durmak ile uğraşmayayım diyorsan mat jelatin almanı tavsiye ederim , Ancak ben şık görünsün 1 ay kadar kullanır çizilince telefoncuya yine gider değiştitirim arada kalan çizik izleride çok önemli değil ekranın ışıklarını düşükte kullanırım ben çok dışarıya çıkarım ekranın güneşte tam görünmesi gerek diyorsanda parlak jelatin kullanmanı tavsiye ederim umarım yardımcı olmuşumdur
Kerim.
Üye
mat alirsan pikseller cok rahat gozukur ve ekran renkleri,parlakligi falan cok kotu oluyor.ben mat kullaniyorum ama yakindan parlakla degistirmeyi dusunuyorum.malum guneste ekrani goremiyorum son parlaklikta olsa bile
tapatalk
Üye
Mata verilen paraya yazik
TheMadness
Üye
hiç alma.
firat1231
Üye
bende de suan mat var sanirsam 25 lira gibi bir foyati vardi
telefonun ekranini bence parlaga gore cok daha iyi korur bende ki biraz kalin mat parmagin rahat rahat ekranda kayiyo. ustelik goruntuyi byaa bozuyor ama bende parlak almayi dusunuyorum
Qrdap
Üye
ben mat jelatin kullanıyorum . fakat hiç memnun değilim.Özellikle dışarı çıkınca çok parlıyor ekranı neredeyse goremiyorum .o yüzden parlak al.
Flip cover fazlasıyla yetiyor. Veya Spigen SGP Tempered Glass ekran koruyucuları var onlardan alın.
eşref gümüşsay
Üye
Bana kalirsa bence jelatinin kalin olanlari
Var onlardam al derim bence ekrana bir
Sey olmasinda ekran parlakligini ayarlardan
Yukselte bilirsin genede karar senin...