Hangi telefonu almalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

QUANTİN

QUANTİN

Üye
bir ay daha bekle 900 tl ye garantili vs ikinci el s3 alırsın

lock66

Üye
    Konu Sahibi
sana tavsıyem a z daha para koy lg 4x hd al :D

şimdiye kadar hiç lg denemedim o yüzden bilmediğim bi telefona 1100 lirada bence olmaz yanii :)

- - - Eklendi - - -

tercihim samsung yada htc : ))

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
Sony Xperia al hangi model olursa olsun memnun kalırsın xperia s olabilir mesela p da güzel sonyden başka tüm markalar pişmanlıktır

lock66

Üye
    Konu Sahibi
heroman33

heroman33

Üye
QUANTİN'e Katılıyorum. S4 te çıktı. 1 aya kadar s3 900tl ye düşer.

deepmano

Üye
Galaxy S2 Duos al bence

denizci35

denizci35

Üye
2 ay falan beklersen cihazların fiyatları düşer sende kendine o bütçeyle daha iyi cihaz almış olursun sadece bir fikir vereyim dedim mesela lg optimus g 2 ay sonra o fiyattan bulursun dikkat et alırken pili çıkardıktan sonra imei ne bak birde telefondan *#06# yi tuşla imei ler uyuşursa al birde yurtiçi kayıtlı telefon al. ileride telefon kapanmasın garantili olsun

lock66

Üye
    Konu Sahibi
2 ay falan beklersen cihazların fiyatları düşer sende kendine o bütçeyle daha iyi cihaz almış olursun sadece bir fikir vereyim dedim mesela lg optimus g 2 ay sonra o fiyattan bulursun dikkat et alırken pili çıkardıktan sonra imei ne bak birde telefondan *#06# yi tuşla imei ler uyuşursa al birde yurtiçi kayıtlı telefon al. ileride telefon kapanmasın garantili olsun
teşekkürler önerileriniz için zaten ben hazıranın sonu yada temmuzun başı gibi almak istiyorum o zamana kadar samsung galaxy s3 ve lg optimus arasında bir seçim yaparım sanırsam :)

Üst Alt