Sıvama da gececilere gel :kro2:
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: Sıvama da gececilere gel Genişletmek için tıkla ... 4 saat pes oynadim ya hep yenildim çok kötüydum bugün :mad:
x-scarface' Alıntı: Sıvama da gececilere gel Genişletmek için tıkla ... 4 saat pes oynadim ya hep yenildim çok kötüydum bugün :mad:
x-scarface Üye Konu Sahibi rabbace' Alıntı: 4 saat pes oynadim ya hep yenildim çok kötüydum bugün :mad: Genişletmek için tıkla ... Yenile yenile yenmeyi de öğrenirsin üzülme
rabbace' Alıntı: 4 saat pes oynadim ya hep yenildim çok kötüydum bugün :mad: Genişletmek için tıkla ... Yenile yenile yenmeyi de öğrenirsin üzülme
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Yenile yenile yenmeyi de öğrenirsin üzülme Genişletmek için tıkla ... Bende hep yeniliyorum Pes'te ama Fifa'da daha yenildiğimi hatırlamam
x-scarface' Alıntı: Yenile yenile yenmeyi de öğrenirsin üzülme Genişletmek için tıkla ... Bende hep yeniliyorum Pes'te ama Fifa'da daha yenildiğimi hatırlamam
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Ne oyun getirirsen getir adamın aklını alırım Genişletmek için tıkla ... cs'de acımam
x-scarface' Alıntı: Ne oyun getirirsen getir adamın aklını alırım Genişletmek için tıkla ... cs'de acımam
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Beyin atarım pıçak atarım sakat ederim Genişletmek için tıkla ... uuu değişik fanteziler abi direk vursan olmuyomu
x-scarface' Alıntı: Beyin atarım pıçak atarım sakat ederim Genişletmek için tıkla ... uuu değişik fanteziler abi direk vursan olmuyomu
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Direk vurmam önce ensene tokat sonra sırtına puçak Genişletmek için tıkla ... tahir abide olsun benim takımda
x-scarface' Alıntı: Direk vurmam önce ensene tokat sonra sırtına puçak Genişletmek için tıkla ... tahir abide olsun benim takımda
x-scarface Üye Konu Sahibi Joker' Alıntı: tahir abide olsun benim takımda Genişletmek için tıkla ... O kimmiş adamın aklını alırım der ve bahlül kaçar
Joker' Alıntı: tahir abide olsun benim takımda Genişletmek için tıkla ... O kimmiş adamın aklını alırım der ve bahlül kaçar
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: O kimmiş adamın aklını alırım der ve bahlül kaçar Genişletmek için tıkla ... Bencede kaç abi tahir abi görmesin
x-scarface' Alıntı: O kimmiş adamın aklını alırım der ve bahlül kaçar Genişletmek için tıkla ... Bencede kaç abi tahir abi görmesin