İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

narnia16

narnia16

Üye
Arkadaşlar cihazınızı daha önce başka şarj aletiyle şarj eden oldu mu? Sorun çıkıyor mu?

Ben bi kere arkadaşın htc desire x inin şarj aletine takmıştım ve telefon çok fena kasmıştı.çıkardığım anda da tekrar eski stabil haline dönmüştü

ardacumhur

ardacumhur

Üye

Ben bi kere arkadaşın htc desire x inin şarj aletine takmıştım ve telefon çok fena kasmıştı.çıkardığım anda da tekrar eski stabil haline dönmüştü

Teşekkürler :)

Çok ilginç aslında usb'den çıkan hep 5 volt ama :hmmm (cihazın watt'ı farklı olabilir)

a10m6t

Üye
Mağaza güncelleme bildirimleri gelmemesi konusunda master yapmış Bi lumia kullanıcısından acil yardım beklenmektedir duyurulur...

* ara sıra yukarıda s şeklinde çıkan çizgiler ne anlama geliyo bunu da sormak istedim

narnia16

narnia16

Üye

Teşekkürler :)

Çok ilginç aslında usb'den çıkan hep 5 volt ama :hmmm (cihazın watt'ı farklı olabilir)

:rica:

Olabilir ama bunun üzerine benim şarj aletiylede htc yi şarj etmeyi denedik onda bi sorun olmadı :)

Lumiance

Lumiance

Üye
[video=youtube;u6YYuGUnYvI]http://www.youtube.com/watch?v=u6YYuGUnYvI&feature=player_embedded[/video]

Asıl şuna yuh, hatta ohannes...
Adam Lumia 620 ile çektiği fotoğraflardan savaş sahnesi yapmış.
O nasıl bir yetenektir :oha:

zeka, yaratıcılık, yetenek...

hepsi var adamda bravo

kartal-78

Üye
arkadaşlar l920 kapaste kontrol devamı donuyor hiç durmuor neyapmam lazım yardım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Mağaza güncelleme bildirimleri gelmemesi konusunda master yapmış Bi lumia kullanıcısından acil yardım beklenmektedir duyurulur...

* ara sıra yukarıda s şeklinde çıkan çizgiler ne anlama geliyo bunu da sormak istedim

s şeklinde derken sag ust koşedekinden bahsediyorsan uzerine tiklamayi dene:D sessiz işareti o. Uygulama guncellemeleri konusunda benim vardigim kani mutlaka belli bir saati var. Surekli veri baglantiniz yoksa %90 bildirimler gelmez.

ardacumhur

ardacumhur

Üye

s şeklinde derken sag ust koşedekinden bahsediyorsan uzerine tiklamayi dene:D sessiz işareti o. Uygulama guncellemeleri konusunda benim vardigim kani mutlaka belli bir saati var. Surekli veri baglantiniz yoksa %90 bildirimler gelmez.

Mesela benim saatim 12:00 :)

PureFood

PureFood

Üye
Benim mutlaka 10-12 arası :D

a10m6t

Üye

hayır ben titreşim işaretinden bahsetmiyorum işaret benziyor ama benim dediğim tam ortada çıkıyor daha niye çıktığını çözemedim , mağaza güncellemeleri hakkında ise benim bağlantı 7/24 açık zaten , wifi yok o yüzden internet paketi kullanıyorum , veri bağlantısı ayarını kapatmışlığım dahi yok , acep nedendir

YkPkY

YkPkY

Üye
O wifi işareti.açık olduğunu gösteriyor.ayarlardan kapattığında gidecektir

a10m6t

Üye
Hayır o da değil

YkPkY

YkPkY

Üye
e ekran alıntısı koy o zaman.bulmaca çözdürüyon resmen bize

- - - Eklendi - - -

buoyunlar delirtti beni.artık oyun oynayamıyorum.temple run , fifa ,ice age village biraz oynadıkdan sonra ısınıyor ve dokunmatik iptal oluyor.çıldıracağım

- - - Eklendi - - -

soğutucu fanlı kılıfmı kullanayım,yada laptop gibi soğutucu üstündemi kullanayım ne yapayım buna

YkPkY

YkPkY

Üye
yav bırak.o değil o değil.ilkokul çocukları gibi oyun oynuyor.
koysun bi ekran resmi,söyleyelim

- - - Eklendi - - -

Navifirm nokia serverlerine bağlanmıyor artık.server hatası diyor.
yoksa yeni güncellemelermi yükleniyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Abi eklediğim linkte hepsi var kendi bulur.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
NSU güncellemesi var arkadaşlar bilginize... yensürüm no; 3,0,4

Üst Alt