bedava ve 5 yıllığına sms ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__Midas__

__Midas__

Üye
    Konu Sahibi
bedava ve 5 yıllığına sms ?
Bir alışveriş sitesinde bir gsm operatörüne ait kartla sınırsız ve bedava mesaj atılabildiği (sadece sms olmak şartıyla zaten konuşulmuyor ve kontör yüklenmiyormuş) söyleniyo, ve birkaç tanede ilan var böyle bir şeyi duyan veya gören varmı arkadaşlar ,doğruysa ben 2 tane alıcam mesaj olayını bitiririm diye düşünüyorum,
operatörün adı GLO fiyatınıda 50 ytl olarak belirlemiş, doğru olabilirmi sizce,,?

hayalet114

hayalet114

Üye
bılgım yok pek ınanmıyorum ama olursa super olur be kardes:)

o9uz

o9uz

Üye
keşke olsa de mi_?

Nazy

Nazy

Üye
Olsa yi Olurdu
Pek SMS Kullanmıyorum ama
Yinede BeDaVa:ehe

arslansem

arslansem

Üye
Olabilir :kop:

dreamwtf

dreamwtf

Üye
Böyle bir olay var GLO diye bir hat Nijerya'ya bağli bir hat 2010'a kadar ücretsiz SMS atilabiliyor şuan 1 arkadaşim var gittigidiyor üzerinden aldi '' GLO '' yazarak ararsaniz sizde ulaşabilirsiniz.
Avea ve Vodofone'a sorunsuz bir şekilde SMS gönderebiliyorum Turkcell'lilere biraz daha geç gittiği olabiliyor hatta kimi zaman gitmiyor Roaming olarak Türkiye'deki tüm GSM şirketleriyle anlaşmali.
Son duyduguma göre Turkcell'lilere artık SMS gitmiyormuş yeniden bi öğreneceğim sizler için.

Ayrica bu hatlarin kontör fatura gibi kaygılarida yok + olara bu hatlar sadece ve sadece SMS göndermek içindir.Arama veya aranma yapilmiyor bilginize.

Şirketin web adresi

Bu hatti Türkiye içerisinde satan bir telefon bayiisi var mi bilmiyorum ama gittigidiyor üzerinden 3-5 kişi satmakta en yakın zaman içerisinde bende sipariş vermeyi düşünüyorum umarim sizleri aydınlatabilmşimdir ;)

orucayus

Üye
nerde o günler nerde o günlerr

dreamwtf

dreamwtf

Üye
O günler geldi gibi :)

tolga_66

Üye
way böyle bir olay diğer arkadaşın dediği gibi gittigidiyor sitesine bakabilirsiniz

badboyenes

Üye
benim de bilgim yok ama bence olamaz

osezer10

osezer10

Üye
benim kuzendede var böyle bi olay bedava sms

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Çok Güzel Bi Olay Olurdu Olsaydı:D

hayalet_42

hayalet_42

Üye
Arkadaşlar şu Anda öyle Bi Kart Satılmakta Kullanılabilir Ama Arama Yapamıyon Ve Arama Gelmiyo...:)

Oğuz Özseyrek

Oğuz Özseyrek

Üye
Olabilir Ama

esmercocuq35

Üye
bilgim yok ama öle bişey bana lazım aslında çok güzel olurdu benim için

dreamwtf

dreamwtf

Üye
Şuan için glo hatlarda sorun varmiş öğrendiğim kadariyla sms gönderemiyorlarmiş sanırım patladi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt