galaxy s2 yardım :((

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa_7887

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 yardım :((
arkadaşlar bi konuda bilgi alacaktım ilgilenirseniz minnetar olurum, benim sorunum şu ben 2 gün önce ıraktan bi galaxy s2 aldım aldığımda android 4.0.3 ics yüklüydü, ertesi gün telefonumda kasmalar donmalar ve kilit tuşunda bazen takılmalar yaşanıyor. telefona rom root falan onların hiçbirini yükleyip denemedim aldığım gibikaldı, ondan sonra ekranda güncelleme kur bildirimi var şuan, bazı forumlardan öğrendimki yurtdışındangetirilen telefonlara güncelleme yaparsan şebeke gider telefon elinde kalır gibi şeyler duydum doğrumu yanlışmı onuda bilmiyorum, bana bi akıl verseniz neler yapacağımı anlatsanız sevinirim, ha bide telefonupasaporta daha kayıt yaptırmamışım şimdiden tşkler :(

• Beğen
Tepkiler: paşa06.40

N. O. T. E. 2

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Arkadasım enteresan durum ben yurt dısından gelen bir telefonun havadan guncelleme aldığını ilk kez duyuyorum senin o dediğin sebeke kapanma olayı imei caktırınca olur. Egerki emei caktırdıysan tabiki sebeke iptal olur ama suan orginal durumdaysa hic bir problem olmayacağını dusunuyorum. Cunkunguncelleme imei ile gonderiliyor degisse sana guncelleme gelmezdi guncelle egerki kapanırsa ki kapanmaz 10 liraya imei caktıracaksın veya 100 liraya pasaportla actıracaksın haa sunu sakın unutma sen suan sebekeyi kullanyorsan en gec 1 aya telefon kesinlikle kapanacaktır zaten sana garanti veririm en gec 1 aya kapanır. O zmanda ya imei cktrcan yada sen actıracan analayacağın kaybedeceğin hiç bir sey yok guncelle gitsin boyle hatalarla boğusmaktansa.

Ayrıca ne kadara aldın s2 yi sıfırmı aldın[/SIZE][/COLOR]

th3_majestik

th3_majestik

Üye
beyler bende s2 aldım imei klonlu version 2.küsürlerde nasıl güncelleyecem ilk yapmam gereken ne root mu rom mu ne?

N. O. T. E. 2

Üye
th3_majestik

th3_majestik

Üye
rootlamak istiyorum ne yapmam gerek CMW backup alsam tel açılmasa tekrar yükleyesem sorun olur mu ya da pc ye bağlayıp yedeğini mi alsam ?

N. O. T. E. 2

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
rootlamak istiyorum ne yapmam gerek CMW backup alsam tel açılmasa tekrar yükleyesem sorun olur mu ya da pc ye bağlayıp yedeğini mi alsam ?

Arkadasım root konusunda bilgim yok forumda arastır illaki bulursun resimli anlatıyor arkadaslar[/SIZE][/COLOR]

th3_majestik

th3_majestik

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]

Arkadasım root konusunda bilgim yok forumda arastır illaki bulursun resimli anlatıyor arkadaslar[/SIZE][/COLOR]
Teşekkürler benim telefonun android sürüm 2. küsür nasıl güncelleyebilirim rom ile mi?

N. O. T. E. 2

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
Teşekkürler benim telefonun android sürüm 2. küsür nasıl güncelleyebilirim rom ile mi?

Guncelleyemessin arkadasım odini indir pcye s2 ni. 4.1.2 romunu bul telefona yukle forumda mevcut yapamassan anlayan bir telefoncuya 10 liraya yuksettir surumu[/SIZE][/COLOR]

paşa06.40

paşa06.40

Üye
s2 lerde imei ve şebeke problemi olmuyo. Forumda rom ve root var. Orjinal rom yüklersen roota gerek yok. Forumda araştır takıldığın yer olursa pm at yardımcı olurum

• Beğen
Tepkiler: mustafa_7887

mustafa_7887

Üye
    Konu Sahibi
ben telefonumu 1 hafta öce ıraktan aldım ve 1 haftadır kullanıyorum, ben androidden pek anlamam şum rom yada root olayını pek çakmam yeni yeni android kullanıcısıyım, teli aldığımdan beri hiçbi işlem yaptırmadım ne rom attım nede root yada sürümünü güncellemedim, tel aldığımda ics 4.0.3 yüklüydü ve telefon bazen donuyordu tuş kilidi bazen takılıyodu yazılımsal olarak bazen donuyordu falan bide geç şarj oluyor ve şarjı çabuk bitiyor, pasaporta daha kayıt yaptırmadım imeide attırmadım ama imei atmayı düşünüyorum, ics güzel ama bende böyle sorunlar oluştu kısaca bana adım adım ne yapacağımı söylesen ben uygularımi ha bide bugün telefonum bi ara dondu ve karnel panic diye bi ekran çıktı kapadım açtım eski haline döndü kısaca neler yapalım bi yol göster

paşa06.40

paşa06.40

Üye
arkadaşlar bi konuda bilgi alacaktım ilgilenirseniz minnetar olurum, benim sorunum şu ben 2 gün önce ıraktan bi galaxy s2 aldım aldığımda android 4.0.3 ics yüklüydü, ertesi gün telefonumda kasmalar donmalar ve kilit tuşunda bazen takılmalar yaşanıyor. telefona rom root falan onların hiçbirini yükleyip denemedim aldığım gibikaldı, ondan sonra ekranda güncelleme kur bildirimi var şuan, bazı forumlardan öğrendimki yurtdışındangetirilen telefonlara güncelleme yaparsan şebeke gider telefon elinde kalır gibi şeyler duydum doğrumu yanlışmı onuda bilmiyorum, bana bi akıl verseniz neler yapacağımı anlatsanız sevinirim, ha bide telefonupasaporta daha kayıt yaptırmamışım şimdiden tşkler :(

kardeş mesaj kutusunu boşalt mesajına cevap veremiyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt