Webapps;bu uygulamayı mutlaka edinin

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Webapps;bu uygulamayı mutlaka edinin
WEBAPPS​

Öncelikle bu tür uygulama güncelleme bilgilerini paylaştıgımız sabit bir konu var fakat bu uygulama aldıgı güncellemeyle hakkında yeni konu açılmasını hak etti.

Eger siz de benim gibi takip ettiginiz internet sitelerini uygulamaları yerine mobil veya masaüstü sürümde tarayıcıdan takip etmeyi seviyorsanız bu uygulamayı mutlaka edinin.

Uygulamayı açtıgınız anda kusursuz Windows Phone Modern arayüzü sizi karşılıyor. Wpstore'u actıgınızı zannedebilirsiniz ama sorun yok WebApps'desiniz!!!

(...)secenekler menusunden settings'e girip display language'ten Türkçe'yi seçip uygulamayı yeniden başlatın. Uygulama bugün aldıgı V1.3 guncellemesiyle tamamen Türkçe. Artık Webapps'in magazasında gezebilirsiniz.

Dilediginiz sitenin uygulamasını(mobil sitesini) başlat ekranınıza tutturabilirsiniz. İstediginiz bir site varsa arama butonundan arama yaparak yükleme yapabilirsiniz.

Uygulamanın Skinery ve Kids Corner(çocuk odası) destegi de var. Bu sayede başlat ekranına tutturdugunuz canlı karoları özelleştirebilir,çocuk odasından ulaşılabilecek siteleri belirleyebilirsiniz.

Ayrıca uygulamanın destek sayfasından istediginiz özellikler için anket oluşturabilir veya mevcut anketleri oylayabilirsiniz. Destek sayfasına ulaşabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz bu uygulamayı telefonunuza indirmek için tıklamanız yeterli.

• Beğen
Tepkiler: Web Designer, n000k ve teAtalay

eRdaL.

eRdaL.

Üye
TSK ler

komando04

komando04

Üye
teşekkürler bu iyi abi

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Gerçekten güzelmiş, haber için :tşk:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Yer imlerini başlat ekranına sabitlemek te fena değil ama?

Haber için teşekkürler:)

a10m6t

Üye
Konuyu açan arkadaşım cevaplarsan sevinirim satın almayı düşünüyorum da , internet explorer deki başlangıç ekranına sabitle özelliği gibi değildir umarım yani kendimiz yer imi eklediğimizde sayfadan herhangi Bi görüntü alıp ekrana iliştirmiyo dimi , yer iminde görünmesini istediğimiz resimi kendimiz seçebiliyomuyuz ... Teşekkurler

bu arada tamamen ücretsiz demişsin de yükseltme istiyor tüm özelliklerini kullanmak için , 5 ₺

Web Designer

Web Designer

Üye
Güzel ve kullanışlı bir uygulama , Haber için Teşekkürler abicim :)

n000k

n000k

Üye
güzel bir uygulama.. daha önce yiine sanırım sen bahsetmiştin ve indirmiştim tele.. ozamandan beri mevcut bende :oke: kullanıyorum

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Konuyu açan arkadaşım cevaplarsan sevinirim satın almayı düşünüyorum da , internet explorer deki başlangıç ekranına sabitle özelliği gibi değildir umarım yani kendimiz yer imi eklediğimizde sayfadan herhangi Bi görüntü alıp ekrana iliştirmiyo dimi , yer iminde görünmesini istediğimiz resimi kendimiz seçebiliyomuyuz ... Teşekkurler

bu arada tamamen ücretsiz demişsin de yükseltme istiyor tüm özelliklerini kullanmak için , 5 ₺

başlat ekranina pinleme internet explorerdaki gibi degil. Tamamen ie10'a özel yazilmiş bir uygulama html5 tabanli web uygulamalarini başlat ekranina pinliyor. Tile'a tikladiginda acinca farkedersiniz zaten. Ayrica tamamen ucretsiz tum ozellikler derken kendi web uygulamani yuklemek istersen satin alma cikar. Bunun dişinda ben kullaniyorum ve verdigim linkteki ucretsiz sürümünü yukledim.

n000k

n000k

Üye

başlat ekranina pinleme internet explorerdaki gibi degil. Tamamen ie10'a özel yazilmiş bir uygulama html5 tabanli web uygulamalarini başlat ekranina pinliyor. Tile'a tikladiginda acinca farkedersiniz zaten. Ayrica tamamen ucretsiz tum ozellikler derken kendi web uygulamani yuklemek istersen satin alma cikar. Bunun dişinda ben kullaniyorum ve verdigim linkteki ucretsiz sürümünü yukledim.
dizine dahil olmasını istediğin özel web uygulamaları oluşturun ve başlangıç ekranına sabitleme< ücretli sürüm>
çocuk köşesinde mevcut web uygulamaları listesini özelleştirme < ücretli sürüm>

bu iki özellik ücretliymiş abi. açıklamasında öyle yazıyor..

alical33

alical33

Üye
teşekkürler abi hemen yüklüyorum

acoustic

acoustic

Üye
Teşekkürler uygulama harika ve hızlı

saynesim

saynesim

Üye
Süper daha önce kulanıyordum İngilizce idi şimdi Türkçe olması süper oldu haber için teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt