Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

Pringles

Pringles

Üye
Bence hoş :)

tusam

tusam

Üye
önce şu yuvarlak içindeki saat hava durumu şarj gösteren widgeti nasıl bulcam bi söylermisiniz
sonrada Ilk paylaşılan ekranlara bakın komik geldi bana :)

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

Teşekkür ederim kardeşim beğenmene sewindim :)

- - - Eklendi - - -

benim ekranlar :(

:D pardon abi yorum yazmaya unuttum :) çok güzel olmuş elranlar toggleler değişik ve hoş olmuş.resimlere zaten laf yok :) yeni toggleleride editlemişsin hsyırlı olsun :) şu telefonda altın rengini bi türlü sevemedim ya ama senin ekranda hoş durmuş :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye

:D pardon abi yorum yazmaya unuttum :) çok güzel olmuş elranlar toggleler değişik ve hoş olmuş.resimlere zaten laf yok :) yeni toggleleride editlemişsin hsyırlı olsun :) şu telefonda altın rengini bi türlü sevemedim ya ama senin ekranda hoş durmuş :)

teşekkür ederim kardeşim ewet widgetleri editledikte biraz uğraştırdı :) her bi kısma yakışmıyo elbet sarı renk ama saatte hoş durdu bence :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
sLeepLe 5. ekrana dikkat :islik

dostum bundan önceki ekranların on numaraydı ama bunlar bir öncekine göre sönük kalmış :)
üçgen toggle güzel olmuş ve font :oke:, geri kalanı için yorum yok idare eder :)

- - - Eklendi - - -

birde şu hava durumundaki rakamlar güneşin üstüne geliyor ya uyuz oluyorum ilk sürümde böyle olmuyordu sanki

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye

dostum bundan önceki ekranların on numaraydı ama bunlar bir öncekine göre sönük kalmış :)
üçgen toggle güzel olmuş ve font :oke:, geri kalanı için yorum yok idare eder :)

- - - Eklendi - - -

birde şu hava durumundaki rakamlar güneşin üstüne geliyor ya uyuz oluyorum ilk sürümde böyle olmuyordu sanki
teşekkürler kardeş bence gayet şık oldu açıkçası, ben beğendim :) tabiki bunlar zevk meselesi :) 4x4 lük die bişeyde yoktur elbet genel anlamda çok güzel denilebilir :) aynen rakamlar üstte durunca garip görünüyo tabi hiç yoktan iyidir :) ilk sürümü bilmiyom daha yeni kullanmaya başladım bunu :)

asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Pringles

Pringles

Üye
good :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye

• Beğen
Tepkiler: Mr. SaLÇa ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

- - - Eklendi - - -

benim rehber deki mavi renk yok

yaren_dede

yaren_dede

Üye

- - - Eklendi - - -

benim rehber deki mavi renk yok

duvar kağıdı iyi oturmuş ekrana yeni mahsulüde hemen toplamışsın :)

- - - Eklendi - - -

resim koyunca mavi gelmiyor :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Pringles

Pringles

Üye
İsa abim gerçekten çok iyi ekranların :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Anil-D

Anil-D

Üye
2 nizinde guzel

Pringles

Pringles

Üye
Adaş abimin kini görmemişim :(

2 nizinkiler de çok benziyor :)

Editlemeler çok güzel olmuş bahadır abi :)

najanaja

najanaja

Üye
Hep bunlardan bişey yapmak istemiştim biyolojik :) ama güzel bi kısmı olmadı :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve asigsasi

Üst Alt