Abim şaka yapıyorum Allah rahatlık versin :tebessüm: :op:
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: Allah rahatlık versin abi görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... Git sende rica kas biraz - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Tamam buradayım şimdilik yalnız sabah 7'de uyanmam lazım
x-scarface' Alıntı: Allah rahatlık versin abi görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... Git sende rica kas biraz - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Tamam buradayım şimdilik yalnız sabah 7'de uyanmam lazım
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: O zaman uyuyalım ortak uykusuz kalma sen. Genişletmek için tıkla ... Yarın yine aynı yerde aynı saatte
x-scarface' Alıntı: O zaman uyuyalım ortak uykusuz kalma sen. Genişletmek için tıkla ... Yarın yine aynı yerde aynı saatte
x-scarface Üye .TremmerT.' Alıntı: Hayırlı geceler keyifler nasıl Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim iyi sende nasıl?
.TremmerT.' Alıntı: Hayırlı geceler keyifler nasıl Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim iyi sende nasıl?
Nextman Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Hayırlı geceler abi - - - Eklendi - - - Nasılsın sait abi? Genişletmek için tıkla ... İyidir is guc
x-scarface' Alıntı: Hayırlı geceler abi - - - Eklendi - - - Nasılsın sait abi? Genişletmek için tıkla ... İyidir is guc
Legendary. Üye Abi bi arkadaşa mesaj attım ama tek bi kelime eksik bütün anlam değişti Allahtan yanlış anlamadı - - - Eklendi - - - Oo amirim burda Nasılsın abi
Abi bi arkadaşa mesaj attım ama tek bi kelime eksik bütün anlam değişti Allahtan yanlış anlamadı - - - Eklendi - - - Oo amirim burda Nasılsın abi
Nextman Emekli Yönetici .TremmerT.' Alıntı: Abi bi arkadaşa mesaj attım ama tek bi kelime eksik bütün anlam değişti Allahtan yanlış anlamadı - - - Eklendi - - - Oo amirim burda Nasılsın abi Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler mobildesin sanırım yine
.TremmerT.' Alıntı: Abi bi arkadaşa mesaj attım ama tek bi kelime eksik bütün anlam değişti Allahtan yanlış anlamadı - - - Eklendi - - - Oo amirim burda Nasılsın abi Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler mobildesin sanırım yine
x-scarface Üye .TremmerT.' Alıntı: Abi bi arkadaşa mesaj attım ama tek bi kelime eksik bütün anlam değişti Allahtan yanlış anlamadı Genişletmek için tıkla ...
.TremmerT.' Alıntı: Abi bi arkadaşa mesaj attım ama tek bi kelime eksik bütün anlam değişti Allahtan yanlış anlamadı Genişletmek için tıkla ...