Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
nasıl olmuş

çok iyi olmuş, bu fontun adı ne

Anil-D

Anil-D

Üye
rosen euro

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
eyvallah

Anil-D

Anil-D

Üye
abi boyle hem cok ekran kaplamıyo yatay daha guzel

- - - Eklendi - - -

bunlar nasıl olmus furkan abi o saati cıkardım bu sefer ☺

• Beğen
Tepkiler: Mr. SaLÇa
tusam

tusam

Üye

on numara olmuş en güzeli 3. Ekrandaki tarih saat
hoca yuvarlak Içindeki saati nasıl bulcam 4 saattir arıyorum lanet olsun

asigsasi

asigsasi

Üye

Pringles

Pringles

Üye
Çok iyi olmuşlar İSA abi :oke:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Anil-D

Anil-D

Üye
abi ekranlar guzel olmuş

najanaja

najanaja

Üye
sLeepLe 5. ekrana dikkat :islik

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede, asigsasi ve sLeepLe
Anil-D

Anil-D

Üye
abi ben widget yapamadımya bi yardım et

sLeepLe

sLeepLe

Üye
sLeepLe 5. ekrana dikkat :islik

Vay vay ne güzel ekranlar olmuş bunlar :) temanın alt barını ne güzel yapmışsın çok güzel oturmuş :) widget setine hasta oldum bu bluetooth sessiz toggleları çok güzel olmuş eline sağlık :) şu yeni çıkan widgetlarıda güzel editlemişsin hemen benide koymuşsun oraya :) notlar widgetını çok sevdim ya çok iyi olmuş keşke bende de yazı fontunu beyaz yapabilsem bende çalışmıyo hep siyah.. Fotoğraflara laf yok zaten yine özenle seçilmiş ve ilk ekrandaki saat ve hava durumu çok iyi olmuş eline sağlık kardeşim :oke:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
abi ben widget yapamadımya bi yardım et

pm attım kardeş burda konuşmayalım :oke:

- - - Eklendi - - -

Vay vay ne güzel ekranlar olmuş bunlar :) temanın alt barını ne güzel yapmışsın çok güzel oturmuş :) widget setine hasta oldum bu bluetooth sessiz toggleları çok güzel olmuş eline sağlık :) şu yeni çıkan widgetlarıda güzel editlemişsin hemen benide koymuşsun oraya :) notlar widgetını çok sevdim ya çok iyi olmuş keşke bende de yazı fontunu beyaz yapabilsem bende çalışmıyo hep siyah.. Fotoğraflara laf yok zaten yine özenle seçilmiş ve ilk ekrandaki saat ve hava durumu çok iyi olmuş eline sağlık kardeşim :oke:

aynen bunlar harbi on numara oldu bence :) aslında bütün hepsi aynı ikondan yapılma havadurumu saati altbar toggle set not defteri müzikçalar hepsi aynı ikon bu ikon hoşuma gitti biçok şey çıkar bundan :) sanırım yeni çıkanları ilk editleyen benim :D ama bu ekranları hazırlamak abartısız söylüyorum 5 saatimi falan aldı :) toggle set çok sorun çıkardı garip bi ikon :) yeni çıkan widgetler kör olarak yaptım resmen ikonlar nvg boyutlarını falan bilmiyorum rastgele yapıp yapıp ona göre düzelttim kronometreyi 7. denememde tam oturttum :) sessiz ve bluetooth widgetlerini 3 boyutlu gibi göstermeye çalıştım :) Teşekkür ederim kardeşim. müzikçalar :islik

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
asigsasi

asigsasi

Üye
tek kelime ile anlatmak gerekirse harika olmuş ellerine sağlık naja :good:

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye

pm attım kardeş burda konuşmayalım :oke:

- - - Eklendi - - -

aynen bunlar harbi on numara oldu bence :) aslında bütün hepsi aynı ikondan yapılma havadurumu saati altbar toggle set not defteri müzikçalar hepsi aynı ikon bu ikon hoşuma gitti biçok şey çıkar bundan :) sanırım yeni çıkanları ilk editleyen benim :D ama bu ekranları hazırlamak abartısız söylüyorum 5 saatimi falan aldı :) toggle set çok sorun çıkardı garip bi ikon :) yeni çıkan widgetler kör olarak yaptım resmen ikonlar nvg boyutlarını falan bilmiyorum rastgele yapıp yapıp ona göre düzelttim kronometreyi 7. denememde tam oturttum :) sessiz ve bluetooth widgetlerini 3 boyutlu gibi göstermeye çalıştım :) Teşekkür ederim kardeşim. müzikçalar :islik

zaten 3 boyutlu gibi olmuş çok güzel olmuş :) müzik çalar zaten tam bi ironman fanatiği olduğunu göstermiş :) 3 çıksada izlesek :)

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
isallah bende yapacam

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
tam ekran paylaşmak için avkon değiştiriyodum tele reset attım açlmadı hard format attım neyse yarın paylaşırım :)

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
nasıl olmuş

• Beğen
Tepkiler: Mr. SaLÇa ve Nextman

Üst Alt