kiraz.muhammed1
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıznasıl olmuş
çok iyi olmuş, bu fontun adı ne
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıznasıl olmuş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çok iyi olmuşlar İSA abi![]()

sLeepLe 5. ekrana dikkat
temanın alt barını ne güzel yapmışsın çok güzel oturmuş
widget setine hasta oldum bu bluetooth sessiz toggleları çok güzel olmuş eline sağlık
şu yeni çıkan widgetlarıda güzel editlemişsin hemen benide koymuşsun oraya
notlar widgetını çok sevdim ya çok iyi olmuş keşke bende de yazı fontunu beyaz yapabilsem bende çalışmıyo hep siyah.. Fotoğraflara laf yok zaten yine özenle seçilmiş ve ilk ekrandaki saat ve hava durumu çok iyi olmuş eline sağlık kardeşim
abi ben widget yapamadımya bi yardım et

Vay vay ne güzel ekranlar olmuş bunlartemanın alt barını ne güzel yapmışsın çok güzel oturmuş
widget setine hasta oldum bu bluetooth sessiz toggleları çok güzel olmuş eline sağlık
şu yeni çıkan widgetlarıda güzel editlemişsin hemen benide koymuşsun oraya
notlar widgetını çok sevdim ya çok iyi olmuş keşke bende de yazı fontunu beyaz yapabilsem bende çalışmıyo hep siyah.. Fotoğraflara laf yok zaten yine özenle seçilmiş ve ilk ekrandaki saat ve hava durumu çok iyi olmuş eline sağlık kardeşim
![]()
aslında bütün hepsi aynı ikondan yapılma havadurumu saati altbar toggle set not defteri müzikçalar hepsi aynı ikon bu ikon hoşuma gitti biçok şey çıkar bundan
sanırım yeni çıkanları ilk editleyen benim
ama bu ekranları hazırlamak abartısız söylüyorum 5 saatimi falan aldı
toggle set çok sorun çıkardı garip bi ikon
yeni çıkan widgetler kör olarak yaptım resmen ikonlar nvg boyutlarını falan bilmiyorum rastgele yapıp yapıp ona göre düzelttim kronometreyi 7. denememde tam oturttum
sessiz ve bluetooth widgetlerini 3 boyutlu gibi göstermeye çalıştım
Teşekkür ederim kardeşim. müzikçalar 
pm attım kardeş burda konuşmayalım
- - - Eklendi - - -
aynen bunlar harbi on numara oldu benceaslında bütün hepsi aynı ikondan yapılma havadurumu saati altbar toggle set not defteri müzikçalar hepsi aynı ikon bu ikon hoşuma gitti biçok şey çıkar bundan
sanırım yeni çıkanları ilk editleyen benim
ama bu ekranları hazırlamak abartısız söylüyorum 5 saatimi falan aldı
toggle set çok sorun çıkardı garip bi ikon
yeni çıkan widgetler kör olarak yaptım resmen ikonlar nvg boyutlarını falan bilmiyorum rastgele yapıp yapıp ona göre düzelttim kronometreyi 7. denememde tam oturttum
sessiz ve bluetooth widgetlerini 3 boyutlu gibi göstermeye çalıştım
Teşekkür ederim kardeşim. müzikçalar
![]()
müzik çalar zaten tam bi ironman fanatiği olduğunu göstermiş
3 çıksada izlesek 
tek kelime ile anlatmak gerekirse harika olmuş ellerine sağlık naja![]()

tam ekran paylaşmak için avkon değiştiriyodum tele reset attım açlmadı hard format attım neyse yarın paylaşırım![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıznasıl olmuş
yanlış anlama ama her yönüyle çok kötü bi ekran