Limitli internet sorusu

Sponsorlu Bağlantılar

cena4747

Üye
    Konu Sahibi
Limitli internet sorusu
Merhabalar ben hemen konuya gireyim öncelikle limitli (3g mobil modem) de download yapınca faturaya bir ücret yansırmi herkese şimdiden teşşekkürler

phasan

phasan

Üye
Merhabalar ben hemen konuya gireyim öncelikle limitli (3g mobil modem) de download yapınca faturaya bir ücret yansırmi herkese şimdiden teşşekkürler

Kotalı internet kullanıyorsan 4gb dıyelım kotan onu aşmadıkca bırsey olmaz 4gb yerıne sen 5gb kulllanırsan fazla ödersın

cena4747

Üye
    Konu Sahibi
Kotalı internet kullanıyorsan 4gb dıyelım kotan onu aşmadıkca bırsey olmaz 4gb yerıne sen 5gb kulllanırsan fazla ödersın

Sağol Kardeşim verdiğin bilgi için.Yalnız kafama takılan şudur.TTNET'teki bir bayan bana limitlide download ücretlidir.En sıkıştığın anlarda kullanmalısın.Demişti.Buna görede birşey indirmekten çekiniyorum.Limitsiz yarın bağlanıyor zaten.galiba 1 gün dişimi sıkabilirim.

Symbianize

Symbianize

Üye
Hiç korkma kotan ne kadar ise kullanabilirsin çünkü bi sayfayı açarsan bile download etmiş olursun orda kastedilen boşa büyük şeyler download etme diye demiştir malum kotan var

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Sağol Kardeşim verdiğin bilgi için.Yalnız kafama takılan şudur.TTNET'teki bir bayan bana limitlide download ücretlidir.En sıkıştığın anlarda kullanmalısın.Demişti.Buna görede birşey indirmekten çekiniyorum.Limitsiz yarın bağlanıyor zaten.galiba 1 gün dişimi sıkabilirim.

o zaman sana bir sey sorayim

veri indirmeden web sitelerini nasil goruntuleyeceksin

Yani web siteleri havadan goruntelmiyor degilmi ?

onlarda her sayfada en azindan 3-5 mb indiriyor

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
bende TTNET'den kotayla uğraşmayayım diye sınırsız aldım bu seferde adil kullanım hakkıyla uğraşıyorum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ticari bir konuda, milli duygularla özdeşleşmiş ve asla konu bahsi olmayacak cennet vatanımız daima dünya üzerinde yaşanacak en güzel yerdir.:turkiye:

cena4747

Üye
    Konu Sahibi
Bu güzel cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum herkese.Kendime güvenim geldi valla xD Hemen 'lk ';'m call of duty modern warfare 2 indirmek sonrada oynamak tabi xD Herkese iyi gunler yeni bir konuda gorusmek uzere

- - - Eklendi - - -

Galiba Yine indiremicem.Neden diye sorarsanız oyun 14 Gb in altında deilmiş xD.Bende modern warfare 3 var ama 2 incisinde oynamak istiyorum. bir öneriniz varmı.Yarın limitsiz internet gelecek.Fakat bugün indireyim istedim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt