Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eklenti ekleme alanı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By Burhann 2010
Üye
Konu Sahibi
Eklenti ekleme alanı
Eklenti ekleme yetkisi verebilirmisiniz bana yeni çevirilerim varda paylaşmak istiyorum
Reşwan
Emekli Yönetici
Eklenti yetkisi için henüz erken hatta çok erken.
Bunun için zaman gerekir paylaşımlarınız ve tanınmanız gerekir, Tüm forumlar da bu böyledir.
Şimdilik mediafire ve benzeri upload sitelere yükleme yaparak paylaşımlarınızı yapabilirsiniz.
By Burhann 2010
Üye
Konu Sahibi
Burda çok çevirim var benim by burhan 2010 olarak ondan alan istedim
- - - Eklendi - - -
Burda çok çevirim var benim by burhan 2010 olarak ondan alan istedim
Eklenti yetkisi için henüz erken hatta çok erken.
Bunun için zaman gerekir paylaşımlarınız ve tanınmanız gerekir, Tüm forumlar da bu böyledir.
Şimdilik mediafire ve benzeri upload sitelere yükleme yaparak paylaşımlarınızı yapabilirsiniz.
Adı lazım değil bazı forumlarda rütbeye göre veriyorlar acaba siz de mi öyle yapıyorsunuz ? Yapıyorsanız hangi rütbelere veriyorsunuz ?
x-scarface
Üye
Burada rütbeye göre değil aktif paylaşımlara göre veriliyor
yaren_dede
Üye
rütbeye göre verilmez forumdaki aktifliğinize ve faydalı paylaşımlarınıza göre istekleriniz karşılanır yani al gülüm ver gülüm
By Burhann 2010
Üye
Konu Sahibi
Anladım ama daha önceleri böyle bişey yoktu en azından 2010 yılında yoktu böyle bişey
- - - Eklendi - - -
Anladım ama daha önceleri böyle bişey yoktu en azından 2010 yılında yoktu böyle bişey
x-scarface
Üye
Hocam bu tür şeylerin kontrollü yapılması gerekir takdir edersiniz ki forum bayağı kalabalık ve herkese üye olduğu andan itibaren böyle birşey verilse kontrol edilemez bir hal alır biraz anlayış göstermenizi ve aktif olarak bu hakkı alma şansına sahip olmanızı temenni ederim iyi forumlar.
Hocam bu tür şeylerin kontrollü yapılması gerekir takdir edersiniz ki forum bayağı kalabalık ve herkese üye olduğu andan itibaren böyle birşey verilse kontrol edilemez bir hal alır biraz anlayış göstermenizi ve aktif olarak bu hakkı alma şansına sahip olmanızı temenni ederim iyi forumlar.