Eklenti ekleme alanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Eklenti ekleme alanı
Eklenti ekleme yetkisi verebilirmisiniz bana yeni çevirilerim varda paylaşmak istiyorum

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Eklenti yetkisi için henüz erken hatta çok erken.
Bunun için zaman gerekir paylaşımlarınız ve tanınmanız gerekir, Tüm forumlar da bu böyledir.
Şimdilik mediafire ve benzeri upload sitelere yükleme yaparak paylaşımlarınızı yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Burda çok çevirim var benim by burhan 2010 olarak ondan alan istedim

- - - Eklendi - - -

Burda çok çevirim var benim by burhan 2010 olarak ondan alan istedim

umitgul18

umitgul18

Üye
Eklenti yetkisi için henüz erken hatta çok erken.
Bunun için zaman gerekir paylaşımlarınız ve tanınmanız gerekir, Tüm forumlar da bu böyledir.
Şimdilik mediafire ve benzeri upload sitelere yükleme yaparak paylaşımlarınızı yapabilirsiniz.

Adı lazım değil bazı forumlarda rütbeye göre veriyorlar acaba siz de mi öyle yapıyorsunuz ? Yapıyorsanız hangi rütbelere veriyorsunuz ?

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye
Burada rütbeye göre değil aktif paylaşımlara göre veriliyor :ok2:

• Beğen
Tepkiler: Dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
rütbeye göre verilmez forumdaki aktifliğinize ve faydalı paylaşımlarınıza göre istekleriniz karşılanır yani al gülüm ver gülüm :oke:

• Beğen
Tepkiler: Nextman, Dede, -Akıncı ve 1 kişi daha
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Anladım ama daha önceleri böyle bişey yoktu en azından 2010 yılında yoktu böyle bişey

- - - Eklendi - - -

Anladım ama daha önceleri böyle bişey yoktu en azından 2010 yılında yoktu böyle bişey

x-scarface

x-scarface

Üye
Hocam bu tür şeylerin kontrollü yapılması gerekir takdir edersiniz ki forum bayağı kalabalık ve herkese üye olduğu andan itibaren böyle birşey verilse kontrol edilemez bir hal alır biraz anlayış göstermenizi ve aktif olarak bu hakkı alma şansına sahip olmanızı temenni ederim iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Legendary.

Legendary.

Üye
Hocam bu tür şeylerin kontrollü yapılması gerekir takdir edersiniz ki forum bayağı kalabalık ve herkese üye olduğu andan itibaren böyle birşey verilse kontrol edilemez bir hal alır biraz anlayış göstermenizi ve aktif olarak bu hakkı alma şansına sahip olmanızı temenni ederim iyi forumlar.

:evet:

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Zamanla oda olur acelemiz yok :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Şimdilik normal upload sitelerini kullan çok paylaşım yaparsan zaten o yetki verilir sana :oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
Mediafire denemelisin

TheMadness

TheMadness

Üye
Moderatörlerden rica edersin, eklentiye ekler.

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
İlgilenen yok

- - - Eklendi - - -

İlgilenen yok

yaren_dede

yaren_dede

Üye
eklenti yetkin olmayınca ne değişiyor? başka yere upload et şikayet butonunu kullan modlar eklenti yapar :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt