Bundan sonrada almazsın zaten abi.
x-scarface Üye Burağım sen üye olalı kaç gün oldu yav - - - Eklendi - - - Ahmet abi tekrarlanırsa ne olur?
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Burağım sen üye olalı kaç gün oldu yav Genişletmek için tıkla ... gec uye oldum fakat burdan gitmiycem sonuna kadar burdayim Allah izin verirse
x-scarface' Alıntı: Burağım sen üye olalı kaç gün oldu yav Genişletmek için tıkla ... gec uye oldum fakat burdan gitmiycem sonuna kadar burdayim Allah izin verirse
x-scarface Üye Joker' Alıntı: gec uye oldum fakat burdan gitmiycem sonuna kadar burdayim Allah izin verirse Genişletmek için tıkla ... inşallah güzel kardeşim - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Haydar gelde muhabbet edelim yahu kaçıp gidiyorsun
Joker' Alıntı: gec uye oldum fakat burdan gitmiycem sonuna kadar burdayim Allah izin verirse Genişletmek için tıkla ... inşallah güzel kardeşim - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Haydar gelde muhabbet edelim yahu kaçıp gidiyorsun
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: inşallah güzel kardeşim Genişletmek için tıkla ... insallah abim
x-scarface Üye Tahir' Alıntı: Sonunda ban olur Aras ne olacak Genişletmek için tıkla ... Kalıcı ban atılırda yine gelir abi - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: hikmete üzüldüm ya,çalışıyordu o kadar Genişletmek için tıkla ... Ne umutları vardı ayın üyesi ve mod olacaktı yazık oldu 7 gün sözlükten mahrum kaldık.
Tahir' Alıntı: Sonunda ban olur Aras ne olacak Genişletmek için tıkla ... Kalıcı ban atılırda yine gelir abi - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: hikmete üzüldüm ya,çalışıyordu o kadar Genişletmek için tıkla ... Ne umutları vardı ayın üyesi ve mod olacaktı yazık oldu 7 gün sözlükten mahrum kaldık.
Joker Emekli Yönetici codblackops2' Alıntı: hikmete üzüldüm ya,çalışıyordu o kadar Genişletmek için tıkla ... bende uzuldum acikcasi keske hatasini anlayip duzelseydi
codblackops2' Alıntı: hikmete üzüldüm ya,çalışıyordu o kadar Genişletmek için tıkla ... bende uzuldum acikcasi keske hatasini anlayip duzelseydi
x-scarface Üye Haydar sen incide kaçıncı nesilsin? - - - Eklendi - - - Abi gelde muhabbetin belini kıralım yahu ne filmi
Haydar sen incide kaçıncı nesilsin? - - - Eklendi - - - Abi gelde muhabbetin belini kıralım yahu ne filmi
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Burağım senin pcye ne oldu kardeşim. Genişletmek için tıkla ... abi babam evde darbe yapti pcyi kaldirdi iphone'u vermiyor
x-scarface' Alıntı: Burağım senin pcye ne oldu kardeşim. Genişletmek için tıkla ... abi babam evde darbe yapti pcyi kaldirdi iphone'u vermiyor
codblackops2 Üye x-scarface' Alıntı: Kalıcı ban atılırda yine gelir abi - - - Eklendi - - - Ne umutları vardı ayın üyesi ve mod olacaktı yazık oldu 7 gün sözlükten mahrum kaldık. Genişletmek için tıkla ... haha modluk gitti.ayin üyesi de olamaz.zaten bariz nisan ayının üyesi sensin
x-scarface' Alıntı: Kalıcı ban atılırda yine gelir abi - - - Eklendi - - - Ne umutları vardı ayın üyesi ve mod olacaktı yazık oldu 7 gün sözlükten mahrum kaldık. Genişletmek için tıkla ... haha modluk gitti.ayin üyesi de olamaz.zaten bariz nisan ayının üyesi sensin
codblackops2 Üye Joker' Alıntı: bende uzuldum acikcasi keske hatasini anlayip duzelseydi Genişletmek için tıkla ... kaç kere tamam anladım dedi ama gene sözlükte ardarda konu açmaya devam etti, umarım bu 7 günlük ban ders olmuştur ona
Joker' Alıntı: bende uzuldum acikcasi keske hatasini anlayip duzelseydi Genişletmek için tıkla ... kaç kere tamam anladım dedi ama gene sözlükte ardarda konu açmaya devam etti, umarım bu 7 günlük ban ders olmuştur ona
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: haa sıkı yönetim var eyvah Genişletmek için tıkla ... aynen abi nefes aldirmiyor