İzmirli geldi yine gizli gizli :)
Joker Emekli Yönetici Kabız Civciv' Alıntı: Cikmam lazim bu gecelik boyle olsun yarin burada olursaniz gelirim Unutmayin sirinleri yalnizca iyi cocuklar gorebilir. Genişletmek için tıkla ... biz hep burdayiz kardesim bekleriz - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Burağım şöyle bi acı durum var kardeşim senin toplam konunu ben bir günde açıyorum - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... dedim ya abi hizina yetisemiyorum bu arada hikmet cezami aldi
Kabız Civciv' Alıntı: Cikmam lazim bu gecelik boyle olsun yarin burada olursaniz gelirim Unutmayin sirinleri yalnizca iyi cocuklar gorebilir. Genişletmek için tıkla ... biz hep burdayiz kardesim bekleriz - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Burağım şöyle bi acı durum var kardeşim senin toplam konunu ben bir günde açıyorum - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... dedim ya abi hizina yetisemiyorum bu arada hikmet cezami aldi
Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: İzmirli geldi yine gizli gizli Genişletmek için tıkla ... gelmesiyle gitmesi bir oluyor abi
Tahir' Alıntı: İzmirli geldi yine gizli gizli Genişletmek için tıkla ... gelmesiyle gitmesi bir oluyor abi
Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Bekar olsam günde 500 konu acarim helalinden Genişletmek için tıkla ... helal abime
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Erol abi vermiş ama tam anlamadım Genişletmek için tıkla ... belliydi zaten boyle olacagi
x-scarface' Alıntı: Erol abi vermiş ama tam anlamadım Genişletmek için tıkla ... belliydi zaten boyle olacagi
x-scarface Üye ahmet abi konuya en çok link koyma rekoru bende ona göre 7 tane - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: belliydi zaten boyle olacagi Genişletmek için tıkla ... voltajda aldı birlikte. 7 gün
ahmet abi konuya en çok link koyma rekoru bende ona göre 7 tane - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: belliydi zaten boyle olacagi Genişletmek için tıkla ... voltajda aldı birlikte. 7 gün
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: ahmet abi konuya en çok link koyma rekoru bende ona göre 7 tane - - - Eklendi - - - voltajda aldı birlikte. 7 gün Genişletmek için tıkla ... evet gordum ama sasirmadim vallahi abi
x-scarface' Alıntı: ahmet abi konuya en çok link koyma rekoru bende ona göre 7 tane - - - Eklendi - - - voltajda aldı birlikte. 7 gün Genişletmek için tıkla ... evet gordum ama sasirmadim vallahi abi
Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Bir film daha iyi gider gençler Genişletmek için tıkla ... ismi ne abi filmin
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Ne yapmışlar ki Genişletmek için tıkla ... fazla sayida gereksiz konu ve mesaj kasmaktan - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Hellraiser Genişletmek için tıkla ...
x-scarface' Alıntı: Ne yapmışlar ki Genişletmek için tıkla ... fazla sayida gereksiz konu ve mesaj kasmaktan - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Hellraiser Genişletmek için tıkla ...
Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Hiç uyarı puani almadim simdiye kadar. Genişletmek için tıkla ... bende almadim hic