Ana ekrandaki google arama çubuğu

Sponsorlu Bağlantılar

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
Ana ekrandaki google arama çubuğu
Lg L5 kullanıyorum şu ana ekrandaki google arama çubuğunu kaldıramadım bir işime yaramıyor yani kullanmıyorum gerek duymuyorum ilk zamanlar kaldırmıştım şuan kaldıramıyorum yardım edin arkadaşlar ya bilen arkadaşlarım yardımcı olurlarsa sevinirim. Ve size Lg L5 ile çektiğim 2 hdr çekimi de atıyım dedim yeni konu açmıyım dedim :D :D

technoshark

technoshark

Üye
Dostum üstüne basılı tutunca kaldıramıyor musun?

Ocean258

Ocean258

Üye
Üstüne basılı tutup çöpe sürükleyince kalkması lazım o vidgetin ..

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
yok yok olmuyor biliyorum öyle kaldırıldığını da sanki kilitlenmiş oraya gitmiyorr

enver_techno

enver_techno

Üye
ICS ise o sabittir kalkmaz. :oke:

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
nasıl ıcs ben anlamam ki o zamanda zor kalkmıştı rastgele şimdide öyle oldu ya :(

enver_techno

enver_techno

Üye
O arama çubuğu hem GB de var hem de ICS de. GB deki kalkabiliyor fakat ICS de sisteme gömülü vaziyette . o yüzden kalkmaz ICS ise.
Kısacası güncelleme yaptıysan o artık orda kalır

ka_za

ka_za

Üye
Launcherdakilerde kalkıyor ama telefonun orjinal launcherını kullanıyorsan kalır öyle

technoshark

technoshark

Üye
Hadi ya, vay arkadaş bir yaşıma daha girdim oldum mu 30 :D :P

Ocean258

Ocean258

Üye
Bana hala pek mantıklı gelmedi bence kalkar o vidget oradan vardır bir ayarı

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
of ya orda oylece duruyor bosu bosuna fotograf koyuyorum yuzum kapaniyor sinir oldum yok mu sizde kaldiran falan yok mu :S kaldirmistim daha once rastgele nasil olduysa o kqdar ugrasmistim yapamamistim aniden olmustu kaldi mi simdi ordaa :( :(

bilginona

Üye
Uygulamalar -> Hepsi -> Google Arama -> Devre Dışı Bırak

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
allah razi olsun arkadasim oldu cok sagol vallaaaa

bilginona

Üye

berkay4512

Üye
Arkadaşlar ben general mobile 4g kullanıyorum su illetten biktim artık arama cubugumudur nedir cogu şeyi demedim fakat arama çubuğu ve google arama yazdigimda böyle bi uygulama bulunmamaktadır diyor napmam gerekiyo.

Üst Alt