Iphone 5S'in yakalanabilen özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 5S'in yakalanabilen özellikleri
Hakkında dedikodular sosyal medya ve teknoloji siteleri tarafından gelmeye devam ediyor. Kuşkusuz Güney Koreli rakibi Samsung’un her sezon üretilen amiral gemisi hakkında bile bu kadar atılıp tutulmuyor. Apple tarafından yeni gelen dedikodular ise yeni ürünün özellikleri ve çıkış tarihinin ertelenmesi konusunda.

Japon ve Tayvan kaynaklı teknoloji uzmanlarının Reuters ile paylaştığı haberlere göre Apple, iPhone 5S ve uygun fiyatlı iPhone modelinin çıkış tarihini ileriye taşımaya hazırlanıyor. Erteleme gerekçesi ise firmaya göre geçerli bir sebep; bu yeni iki cihazda kullanılması beklenen özellik ise, parmak izi okuyucu.

okuyucu yerleştirmeyi düşünen Apple, okuyucu parçalarını ve yazılımları tedarik ederken sorunla karşılaştıklarını ve kısa bir süre içinde gerekli resmi açıklamayı mobil teknoloji dünyasıyla paylaşacaklarını belirtti. Geçen hafta içinde bildirdikleri açıklamada, Haziran ayı gibi seri üretim butonuna basılacağı bilinen cihazların yıl sonuna doğru kaydırılması bekleniyor.

Söylentiler arasında yer alan en dikkat çekici özelliklerden biri de iPhone 5S ve uygun iPhone modellerinde Retina ekran teknolojisinin kullanılacağı ve 4 inç büyüklüğe sahip olacağı yer alıyor. HD ötesindeki Retina ekranı parmak iziyle buluşturmak isteyen dev marka bakalım ne zaman raflardaki yerini alacak.

BEN SADECE BU KADAR

BİLİYORUM. Daha da ipucu Yok.

Symbianize

Symbianize

Üye
Yılsonu çok geç ya

achambo

achambo

Üye
o çözünürlük ne öyle

PriZm

PriZm

Üye
Apple o çözünürlüğü iPhone'a koymaz.

serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi
Niye koymasın rakipleri çok önde ve iphone 4S ile Iphone 5 arasında çok boyut farkı varken ve bu da düşünülmüyor muydu?

serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi
Yani haklısın

serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi
yani doğrudur

pirenuri

pirenuri

Üye
Apple a ne konseptler yaptılar hangisi çıktı ?

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Her üretilen telefonda bir parmak izi okuyucu geliyor zaten :D Haber için :tşk:

Kerim.

Kerim.

Üye
652 ppi?fazla sallanmis

MaxipmaN

Üye
o ekranla gelmez

fk555897

fk555897

Üye
iOS 7'yi iPhone 5S'ten önce sunsa keşke. Bizde deneriz.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
652 pixel :oha: :ehe

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
652 piksel koymazlar

Takipçi Satın Al

Üst Alt