Cam Kesiği

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Cam Kesiği
Bilen bilir elimi kirdigim camlar yüzünden kestirdim ve 5 dikis atildi ss gereksizlerde var.

Her neyse benim sorum şu ; elimin daha çabuk guclenmesi icin ne yemeliyim ne icmeliyim ya da tavsiye edeceğiniz bişey var mı ?

Samet.25

Yumurta iyi olabilir

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Protein iyi mi gelir ? Bol bol süt iceyim O zaman

KayraBey

KayraBey

Üye
Bırak kendi geçer o ;)

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
TheMadness

TheMadness

Üye
Bir şeyle sarma açık bırak yeter. Fazla da oynatma.

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
protein içeren besinler yani protein ilacı filan sakin ayrica iyi bir uykunun etkisi de var ve kilo basina 40 ml. su dan da bahsediliyor

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Geçmiş olsun türe

- - - Eklendi - - -

daha önce ki açtıgın konuyu ciddiye almamıştım fotorafı görünce gözüm karardı gerçek oldgunu anladım
camı kırmak gibi yaralanacak davranışlarda bulunma kendini düşünmüyorsan seni seveneleri düşün

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Geçmiş olsun türe

- - - Eklendi - - -

daha önce ki açtıgın konuyu ciddiye almamıştım fotorafı görünce gözüm karardı gerçek oldgunu anladım
camı kırmak gibi yaralanacak davranışlarda bulunma kendini düşünmüyorsan seni seveneleri düşün

Haklısın abi normaldir inanmaman çünkü sağlıklı insan cama vurmaz :)

Turan

Turan

Üye
Bilen bilir elimi kirdigim camlar yüzünden kestirdim ve 5 dikis atildi ss gereksizlerde var.

Her neyse benim sorum şu ; elimin daha çabuk guclenmesi icin ne yemeliyim ne icmeliyim ya da tavsiye edeceğiniz bişey var mı ?
Okuldamı kestin? :D

Symbianize

Symbianize

Üye
Protein önemli yapıcı onarıcıdır :)

TheCower

TheCower

Üye
Geçmiş olsun evde yatarken fazla yeme aburcubur kilo alırsan bi işe yaramaz. Et süt ürünleri özellikle meyve ye ama hormona dikkat

angry_birdss

angry_birdss

Üye
haydar küfr nerede kardeşim ? Sadece küfrü sil varsa o kadar yazdım? Adama yardımcı olmaya çalışıyorum

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
geçmiş olsun

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt