Hazıranda cıkacak fakat pahalı olacak ucuzlaması falan 5 6 ay alır.INTEL farklı farklı seyler uretıp tum pc nın degıstırırmesını ıstıyor asusla gıgabytle falan iş birliği yapıyor bence.işlemci hepsıne uyum saglamıyor

Bence bekleyin çünkü gelecek özellikler sizi pişman ettirebilir![]()

:beyler haziran diyorlarda inanmayın derim. tanıtılır tanıtılırda notebooklarda yaygınlaşıp satılması 3-5 ay daha alır.
6 ay bekledikten sonra bir 6 ay daha bekle 2014 haziranda intel yeni seri çıkartır.. sonu gelmez bu işin..
beğenin gidip alın noktayı koyun![]()
intelin keyfine kalsa yemeyip içmeyip sistem değişeceğiz. adamlar her seride yeni PIN yapısı getiriyorlar:
abi sanada sormak istiyorum z580 mi z585 mi daha iyi? Benim için grafikten ziyade cpu performansı daha önemli...
Bende senin gibi düşünüyorum abi kaldı ki z580 benim beklentilerime cevap verebilecek bir makineabi sanada sormak istiyorum z580 mi z585 mi daha iyi? Benim için grafikten ziyade cpu performansı daha önemli...

Msi ge60![]()

MSI a pek isinamadim abi,lenovo z serisi cok hosuma gitmeye başladı son zamanlarda![]()
Msi lenovodan iyi bir marka özellikle gaming serisi herşeyiyle kusursuz
tasarımları çok itici geliyor bana 
gaming serisine laf yokta ben bir türlü ısınamadım mesela oyun leptobu alacak param olsa monster alırım msı yerinetasarımları çok itici geliyor bana
![]()
msi monstere göre ucuz bence örn;ge60 Ond 454tr oyun laptobu fıyatı 1900tl cok iyi bence
ama ben nedense msi'a sıcak bakmıyorum oyun serilerini bilemem