İntel HASWELL'i çıkartıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
İntel HASWELL'i çıkartıyor
Haswell hazıranın 2 sınde cıkacakmıs.ben asus k55vj sx077d(3.nesil/ivy) almayı düşünüyorum alıyımmı yoksa kaswellın cıkmasını beklıyımmı.

avcitalip

avcitalip

Üye
aynı şekilde bende Lenovo z580 almayı düşünüyordum alsam mı beklesem mi diye düşünmeye başladım şimdi :hmmm :allalla:

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Hazıranda cıkacak fakat pahalı olacak ucuzlaması falan 5 6 ay alır.INTEL farklı farklı seyler uretıp tum pc nın degıstırırmesını ıstıyor asusla gıgabytle falan iş birliği yapıyor bence.işlemci hepsıne uyum saglamıyor

avcitalip

avcitalip

Üye
Hazıranda cıkacak fakat pahalı olacak ucuzlaması falan 5 6 ay alır.INTEL farklı farklı seyler uretıp tum pc nın degıstırırmesını ıstıyor asusla gıgabytle falan iş birliği yapıyor bence.işlemci hepsıne uyum saglamıyor

Z580 candir :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bence bekleyin çünkü gelecek özellikler sizi pişman ettirebilir :good:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
beyler haziran diyorlarda inanmayın derim. tanıtılır tanıtılırda notebooklarda yaygınlaşıp satılması 3-5 ay daha alır.

6 ay bekledikten sonra bir 6 ay daha bekle 2014 haziranda intel yeni seri çıkartır.. sonu gelmez bu işin..
beğenin gidip alın noktayı koyun :oke:
intelin keyfine kalsa yemeyip içmeyip sistem değişeceğiz. adamlar her seride yeni PIN yapısı getiriyorlar :vur:

avcitalip

avcitalip

Üye
beyler haziran diyorlarda inanmayın derim. tanıtılır tanıtılırda notebooklarda yaygınlaşıp satılması 3-5 ay daha alır.

6 ay bekledikten sonra bir 6 ay daha bekle 2014 haziranda intel yeni seri çıkartır.. sonu gelmez bu işin..
beğenin gidip alın noktayı koyun :oke:
intelin keyfine kalsa yemeyip içmeyip sistem değişeceğiz. adamlar her seride yeni PIN yapısı getiriyorlar :vur:

Bende senin gibi düşünüyorum abi kaldı ki z580 benim beklentilerime cevap verebilecek bir makine :evet: abi sanada sormak istiyorum z580 mi z585 mi daha iyi? Benim için grafikten ziyade cpu performansı daha önemli...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Bende senin gibi düşünüyorum abi kaldı ki z580 benim beklentilerime cevap verebilecek bir makine :evet: abi sanada sormak istiyorum z580 mi z585 mi daha iyi? Benim için grafikten ziyade cpu performansı daha önemli...

Msi ge60 :ehe

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Gtx660 var mside lenovoda 650m var galıba

- - - Eklendi - - -

Gtx660 var mside lenovoda 650m var galıba.alacaksan msi ge60 0nd 454tr al 7299rpm hdd var ram 1600mhz 8gb.ekran 660 bütün oyunları kasmadan oynuyabılırsın sadece 'sleepıng dogs' oynunda ultra ayarsa kasıyor

avcitalip

avcitalip

Üye

Msi lenovodan iyi bir marka özellikle gaming serisi herşeyiyle kusursuz

gaming serisine laf yokta ben bir türlü ısınamadım mesela oyun leptobu alacak param olsa monster alırım msı yerine :evet: tasarımları çok itici geliyor bana :(

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi

gaming serisine laf yokta ben bir türlü ısınamadım mesela oyun leptobu alacak param olsa monster alırım msı yerine :evet: tasarımları çok itici geliyor bana :(

msi monstere göre ucuz bence örn;ge60 Ond 454tr oyun laptobu fıyatı 1900tl cok iyi bence

Takipçi Satın Al

Üst Alt