drangela61
Üye
teşekkürler..
- - - Eklendi - - -
Bu arada bu uygulama tam olarak işe yaramadı başka uygulamalara da baktım ama doğrudurust yok kırmızı göz giderici bir uygulama :S
teşekkürler..
- - - Eklendi - - -
Bu arada bu uygulama tam olarak işe yaramadı başka uygulamalara da baktım ama doğrudurust yok kırmızı göz giderici bir uygulama :S
Teşekkürler onu da bir deneyelim bakalım![]()
kırmızı göz için çok memnun kalacaksınız emin olun
güle güle kullan önemli değilgayet iyi zaten çok teşekkür ederim![]()
Arkadaşlar bugün WP başkanı Joe abimizin doğum günüymüşve önümüzdeki günlerde bize güzel birşeyler verebilirmiş
(Instagram)
yine mi

1 ay bekleriz bu sefer
yine mi
Bu arada dogum gününü kutlayanların tahminleri cok guzel![]()

Çok zahmetli iş abi ya
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu uygulamayı deneyen var mı arkadaşlar?
Ben indirdim ama çevremde Windows Phone kullanan kimse olmadığı için deneyemedim.
Deneme imkanı olan arkadaşlar karşılıklı iki telefona yükleyip bir deneyebilir mi acaba?
WP kullanan bulacaksın da bu uygulamayı yüklettireceksin de. BT u açacaksın da 10 metre yakınında durması gerekecek te... Gökyüzünden ferrari düşme olasılığı daha yüksek vallahi 
Çok zahmetli iş abi yaWP kullanan bulacaksın da bu uygulamayı yüklettireceksin de. BT u açacaksın da 10 metre yakınında durması gerekecek te... Gökyüzünden ferrari düşme olasılığı daha yüksek vallahi
![]()

Aynen öyle mantıklı olabilir. Ama whatsapp varken bunu yaymak zor olur. İnternet paketi olmadan da çalışıyor sonuçta.
Açıklamasında 30 metreye kadar yolu var diyordu
İşyerleri için kullanışlı olabilir.
Tabi çevrende WP kullanan birileri olursa...

bende görmedim ama ses duyulmuyor cepteykenÖyle bir özellik görmedim İbrahim.![]()
bende görmedim ama ses duyulmuyor cepteyken
olsa iyi olurdu gökçen