ıphone4 32gb mı yoksa ıphone 4s 16 gb sizce hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
ıphone4 32gb mı yoksa ıphone 4s 16 gb sizce hangisi ?
kararsız kaldım

MrExpert

MrExpert

Üye
iphone 4s al.

Buğra

Buğra

Admin
Elbette 4S :oke:

enterneoll

enterneoll

Üye
abi ikiside çok güzel cihaz ama ben müzik ve oyun arşivimin boyutunun yüksekliğinden dolayı 32 gb iphone 4'ü tercih ederim

devil____boy

Üye
4s :oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
Tabiiiki 4S

creeper

creeper

Üye
oyun oynayacaksan 4s al çünkü 4'lerin bazı oyunlarda ara sıra kastığını gördüm. Yok müzik resim video içinse 4 al.

- - - Eklendi - - -

16 gb 4s alacak paran varsa ucundan azıcık daha ekle 32 gb 4s al, kafan rahat olsun.

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
tel de oyun oynamam pek. Telım c6-00 olunca sogudum. Sms, internet ve kamera kullanyrum genel olarak. 4 5mp 4s 8mp dye kararsz kaldm

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
4s 16 gb karar verdm 1299 tl

fk555897

fk555897

Üye
16 GB yetmezse biraz daha para ekleyip 32 GB'lık iPhone 4S almanı tavsiye ederim.

avcitalip

avcitalip

Üye
4s 16GB tabikide,depolamayı çok dert etme bence google drive gibi sanal sürücülerle arayı kapatırsın :oke:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
4s al derim sistem olarak daha güçlu siride var 4 son zamanlarını yaşıyor fazla update almaz

creeper

creeper

Üye
oyun dert etmeyeceksen 32 gb iphone 4 al derim, internette iphone 4 ve 4s 'in fotoğraf karşılaştırmalarına bak, öyle çok fark yok, ikisi de mükemmel çekiyor. 16'yı dolduramam nasıl olsa diye düşünme, bizzat kullanıcıları dert yanıyor çabuk doluyor diye. ileride video resim çeke çeke hafızayı doldurursun, hele video hd olunca hafızadan su gibi yer, benden söylemesi. Benim sana bir garezim yok, neden olsun ki forumdan bir elemansın, senin kullanım alanın için daha iyi 4, o yüzden öneriyorum.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar 4s için sistemi daha güçlü diyorsunuz, iyi güzel de adama sistem lazım değil ki, adam sms internet ve kamera için kullanacakmış.

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
oyun dert etmeyeceksen 32 gb iphone 4 al derim, internette iphone 4 ve 4s 'in fotoğraf karşılaştırmalarına bak, öyle çok fark yok, ikisi de mükemmel çekiyor. 16'yı dolduramam nasıl olsa diye düşünme, bizzat kullanıcıları dert yanıyor çabuk doluyor diye. ileride video resim çeke çeke hafızayı doldurursun, hele video hd olunca hafızadan su gibi yer, benden söylemesi. Benim sana bir garezim yok, neden olsun ki forumdan bir elemansın, senin kullanım alanın için daha iyi 4, o yüzden öneriyorum.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar 4s için sistemi daha güçlü diyorsunuz, iyi güzel de adama sistem lazım değil ki, adam sms internet ve kamera için kullanacakmış.
haklısın zaten ıp4 32gb 1.199 tl kamera aklıma takılan

- - - Eklendi - - -

Nerde satılıyor bu fiyata kardeş
electroworld de gordum magazada denızlı

rapman

rapman

Üye
4'ün kamerasını aç ve seri bir şekilde fotoğraf çekme tuşuna bas. Bir de 4S'de aynısını yap. Sonra kararını ver :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Yani 4ten sonra 4s bi devrim gibi bişey

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
4s 16 gb alıyım 8mp kamera ?

Üst Alt