ıphone4 32gb mı yoksa ıphone 4s 16 gb sizce hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

blackbatuhan

Üye
1299 tl ye 4s 16 gb nerden buldun acaba bende alıcam?

creeper

creeper

Üye
sırayla iphone 4, 4S ve 5 in fotoğraf karşılaştırması, (senin bakman gereken bölüm 4 ve 4S arasındaki fark ) kendin incele ve karar ver, bu ufacık fark için 16 gb lık kapasitedeki bir hafıza farkından vazgeçmeye vazgeçmeye değer mi???

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Nexus 4 :D

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
sırayla iphone 4, 4S ve 5 in fotoğraf karşılaştırması, (senin bakman gereken bölüm 4 ve 4S arasındaki fark ) kendin incele ve karar ver, bu ufacık fark için 16 gb lık kapasitedeki bir hafıza farkından vazgeçmeye vazgeçmeye değer mi???

yani 4 alıyım

- - - Eklendi - - -

yani 4 alıyım

Symbianize

Symbianize

Üye
Kardeşim sen beni dinle 4 alma 16 gb için 7kat güçlü gpu çift çekirdekli işlemci 8mp kamera ve daha güncel telefonu kaçırma 5gb zaten icloud var bulut programlarıyla depolamayı halledersin zaten 4e ios7 son olcak ama 4s e 8 bile gelir

creeper

creeper

Üye
Kardeşim sen beni dinle 4 alma 16 gb için 7kat güçlü gpu çift çekirdekli işlemci 8mp kamera ve daha güncel telefonu kaçırma 5gb zaten icloud var bulut programlarıyla depolamayı halledersin zaten 4e ios7 son olcak ama 4s e 8 bile gelir

Abi siz olayı anlamıyorsunuz, adam sms, internet ve kamera için kullanacakmış. Sen 4s'in sistemi daha güçlüdür diyorsun. Adama sistem lazım değil, hafıza lazım. Zaten oyun da oynamıyormuş, daha güçlü sistemi olmasının adama faydası yok.

Bu arada iphone 4'te çok iyi ve hızlı telefon, 4s daha güçlü diye gözünüzde küçültmeyin.

Son olarak, bizzat apple'ın sitesinde de yazıyor, 4s şarjı en az giden iphone. Bunun nedeni sistemi güçlendirmeleri fakat iphone 4'teki bataryayı aynen aktarmaları. Adam nokia c6'dan geçecekmiş. 4s'e geçerse ani bir şarjsızlık modu yaşayacak. Hiç olmazsa 4'ün şarjı daha uzun gidiyor.

Toparlayayım; adam oyun oynamıyor yani daha güçlü sisteme ihtiyacı yok. Adam kamera istiyor yani hafıza alanına ihtiyacı var. Kamera kalitelerinin karşılaştırmasını verdim, neredeyse aynı zaten. Ve adam internet ve sms kullanacak, şarja ihtiyacı var ki iphone 4s'lerin bataryası 4 ile aynı olduğu için şarj su gibi gidiyor. Iphone 4'ün şarjı bariz daha uzun gidiyor.

- - - Eklendi - - -

abi 4s düşmanı falan değilim kafanızda öyle bir imge oluşmasın, hatta ilk sayfada bizzat kendim 4s önerdim.

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Sorman bile hata. 4S al. Bende 7 gb müzik var oyın ugulama falan gayet yetiyor

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
cektıgım cogu fotografı zaten pc ye atıp skydrive depoluyom.

blackbatuhan

Üye
çektiğin fotoları vb. iclouda depolarsın telefonda hafıza kaybı yaşamassın iphone 4 diye sorman bile hata. iphone 4 çok yavaş bir telefon 4s ye göre birde , 16 gb için korkma 32 de alsan 16 da alsan aynı icloud var sonuçya bu arada 4s i 1299 tl ye nerden alıyosun?

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
denizli electroworld de vardı gecen pazar

creeper

creeper

Üye
pekala, kafana hangisi yatıyorsa onu al bence. Gönlün neyden yanaysa onu seç, kafan rahat olsun.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
4S ya.

ozakin70

ozakin70

Üye
4S 16gb digerinin +16gb gozunu boyamasin 16 gb yeter ve 4s kalitesinde olacak yani:thumbup:

Symbianize

Symbianize

Üye
Abi siz olayı anlamıyorsunuz, adam sms, internet ve kamera için kullanacakmış. Sen 4s'in sistemi daha güçlüdür diyorsun. Adama sistem lazım değil, hafıza lazım. Zaten oyun da oynamıyormuş, daha güçlü sistemi olmasının adama faydası yok.

Bu arada iphone 4'te çok iyi ve hızlı telefon, 4s daha güçlü diye gözünüzde küçültmeyin.

Son olarak, bizzat apple'ın sitesinde de yazıyor, 4s şarjı en az giden iphone. Bunun nedeni sistemi güçlendirmeleri fakat iphone 4'teki bataryayı aynen aktarmaları. Adam nokia c6'dan geçecekmiş. 4s'e geçerse ani bir şarjsızlık modu yaşayacak. Hiç olmazsa 4'ün şarjı daha uzun gidiyor.

Toparlayayım; adam oyun oynamıyor yani daha güçlü sisteme ihtiyacı yok. Adam kamera istiyor yani hafıza alanına ihtiyacı var. Kamera kalitelerinin karşılaştırmasını verdim, neredeyse aynı zaten. Ve adam internet ve sms kullanacak, şarja ihtiyacı var ki iphone 4s'lerin bataryası 4 ile aynı olduğu için şarj su gibi gidiyor. Iphone 4'ün şarjı bariz daha uzun gidiyor.

- - - Eklendi - - -

abi 4s düşmanı falan değilim kafanızda öyle bir imge oluşmasın, hatta ilk sayfada bizzat kendim 4s önerdim.
Sende şunu anlamıyosun yarın bu adam bu telefonu alsa appstore u görcek ve aklındaki o oyun oynamam imajı yerle bir olcak 5800dan 4s e geçtiğimde banada olmuştu şimdi o uygulamaları görcek ve eğer o oyunlar kasarsa telefondan soğuyacak zaten ip4 en son ios 7 alcak bence sistemde çok önemli şimdi müzik sms dersin ama uygulamaaları görünce pişman olursun

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
s4 16 gb ta karar verdım.. yardımcı olan herkese cok tesekkur ederım. saolun arkadaslar... izmir li var mı ?

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
Ben de Denizliliyim. :D Sen neresindensin Denizli'nin?

blackbatuhan

Üye
1300 e bulsam direk alırım vallahi.

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt